Akkor most mennyi is?
Mutatós mérlegünk van, nem pedig elektromos és mindig változó értékeket mutat
Most is 49 és 50 kiló között ingázott
Ilyenkor a kisebb vagy a nagyobb számot kell nézni
Vagy legyen 49,5 kiló?
Ennyire pontosak a mérlegek. Egyébként a mutatósnál oda kell figyelni,hogy alaphelyzetben 0-án álljon a mutató,az alján lévő kis tekerővel állítható.
Amúgy számít, hogy 49 vagy 50? Nem igazán...
Mindig nullára tekertem a mutatót, kikísérleteztem, ha óvatosan álltam rá ez az érték jött ki, mikor nagyobb erővel léptem 52-ig is felment
Ezért gondolom, mikor óvatosan lépek rá egyenletesen emelkedik és mikor "ráugrok" a nagyobb erő miatt fentebb megy az érték
Viszont, ha óvatosan lépek rá és az elején nagyon lassan akkor mikor lelépek 1 kilóval elmozdul a 0-tól
Tehát ezt kikísérleteztem és ez alapján tettem fel a kérdést
Egyébként mikor lelépek és elmozdul megint 1 kilóval a 0-ról akkor azt az 1 kilót le kell vonni abból amit a mérleg mutat, mikor rajta állunk?
Ilyenkor azt nézed, amelyiket akarod. Őszintén mit számít, hogy 49 vagy 50 kiló vagy e ? :D Ha mindig a kettő között ingázik, akkor nem fogytál és nem híztál, ennyi.
De kb. 2000 forintért már lehet kapni egész jó digitális mérlegeket.
Persze, vegyél digitálisat, de ennyire görcsösen figyelni, hogy 1 kiló ide vagy oda, már nem egészséges.
Lazuljál rá egy kicsit a témára, amúgy sincs olyan, hogy valaki folyton-folyvást 49 kiló. Szerinted amikor eszel, annak csak a tápértéke jelentkezik, a nettó súlya elvész, vagy amikor ürítessz egyet, akkor se leszel könnyebb, és mindig 49,99999 kg vagy? Dehogy is, egy-két kilós ingadozás minden embernél előfordul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!