Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így mi fog történni?

Így mi fog történni?

Figyelt kérdés
Súlyt akartam tartani, mégis 3 hónap alatt feljött 3 kiló (mindennap mozgom legalább 35-40 percet, nem eszem tésztákat, csokikat, cukros dolgokat, lisztes dolgokat) több kérdésem lenne: az egyik: létezik, hogy ez izomban jött fel? (mivel egyik gatyám sem tűnik kisebbnek, meg semmi és más is mondta, hogy nem látszik) a másik: ha elhagyom a gyümölcsöket, azzal érek valamit? (sokak szerint emiatt se lesz kockás a hasam, mert a gyümölcscukor közvetlen "támadja". Harmadik: ha vissza állok normál ebéd adagra (normál adag leves és normál 1 tányérnyi főétel) fogyni fogok, de egy idő után stagnálok? (mivel eddig 3-4x szedtem mindig a főételből, igaz utána már csak fehérjét vacsizom, főétel 11 és fél1 között eszem, általába rentegeg rizst, csirkehússal). KÖSZÖNÖM!
2010. jún. 18. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
centiket nézd, ne a kg-okat ;)
2010. jún. 18. 15:38
 2/9 A kérdező kommentje:
de nem tudom, hogy mennyi voltam és hol. amúgy étrendem: reggeli 2 tk kenyér 1-1 sovány sajttal, paradicsom és paprika; tízórai gyümölcs volt (mostantól kihagyom szerintem) ebéd 2-3 adag főleg rizs és csirkehús, uzsonna általába kimaradt, vacsi meg fehérje (sovány túró vagy csirke paradicsommal). és mindennap biciklizem 35 percet vagy focizom 1 órát. most akkor szerintetek ha hagyom ezt a kaja mennyiséget, akkor se fogok hízni? anyám szerint ha visszaveszek normál adagot ennyi kaja és mozgás mellett fogyni fogok.
2010. jún. 18. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:
a gyümölcsök elég cikrosak, én most megettem egy kiló cseresznyét, jó édes volt, szteintem legalább olyan, mintha megettem volna 2 tábla csokit :))
2010. jún. 18. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
nem cikrosak, cukrosak :) bocs
2010. jún. 18. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
nem bántásból , de nagy hülye vagy, sportolsz és te magad mondod, hogy a ruháid ugyanolyan jók, akkor mi a lószart akarsz kg-okból fogyni, nyilván kezdesz izmosodni...egyed a gyümölcsöket, mert kell a vitamin és az ásványi anyag, sőt a gyümölcscukor is....egyél rendesen, ne változtass a mennyiségeken se
2010. jún. 18. 15:52
 6/9 A kérdező kommentje:
tehát akkor ehetek ugyanúgí 2-3x annyit ebédre? mondjuk elvileg semmi olyat nem eszem ami nagyon ártalmas lenne, kifejezetten hízlalna!
2010. jún. 18. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nézz bele a tükörbe, és beszéld meg magaddal. Nevetséges ez a mániákus súlymérés. Pont arra jó, hogy összezavarodj. Tükör!
2010. jún. 19. 00:40
 8/9 anonim ***** válasza:
amúgy egy adag főétel nálad mit jelent, grammra mondjuk?
2010. jún. 19. 00:42
 9/9 A kérdező kommentje:
egy tányérnyit... tehát 2-3 tányérnival megeszem általába egy ebédre... de ha azt mondjátok, hogy lehet hogy ez csak víz+izom... mivel napi 15 km-t tekerek mellé még 2-3x focizo mis 1-1 órát a héten. akkor lehet h ez izom? akkor jó... folytatom így, max neadjisten ha híznék visszaveszek kajából!
2010. jún. 19. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!