Van itt olyan, aki sokat fogyott és utána vissza hízott? Miért híztál vissza?
Tavaly 15 kiló ment le 3 hónap alatt.Igaz nem akartam fogyni.
Egészségügyi, és lalki okok miatt.
Aztán szépen lassan vissza jött.
Hogy miért?Mert enm tudtam megállni, hogy ne egyek.Nem volt elég akarat erőm.Igaz így sem vagyok kövér.
Csak annyi kéne lemenjen megint, hogy kicsit kényelmesebbek legyenek a nadrágjaim.
20 kilót adtam le update-tel, mert feleslegem volt. Az egész a mániám lett, az életformám, de teljesen beleitta magát a fejembe. lényeg, hogy bulimiás voltam, de aztán valami "elszakadt". Egyszer csak abbamaradt az egész mánia, megint elkezdtem normálisan enni, pedig előtte már koplaltattam magam (pl 3 után nem ettem...). Nem tudom, mitől ellt be ez a kattanás, de elveszetttem az elhatározást, az erőt, és ennek köszönhetően 10 kilót visszaszedtem. Igaz, a sok sportnak hála nem úgy híztam meg, mint előtte, hanem megmaradt a formám, de megint szeretnék leadni belőle, bulimia nélkül :)
Csak a régi küzdeni akarásom hiányzik. nem a bulimiás, hanem az az elszánt csaj, aki a kezemre csapott, mikor kellett :)
Tegnap megvettem a Kiképzés DVD-t, újra kell kezdenem mindent :)
Én 45 kilót fogytam kb. 8 hónap alatt, tartottam fél évig, aztán a barátnőm elkezdett sütni-főzni tanulni, amit nagyrészt én ettem meg... Napi 2 tepsi süteményt ettem kb, cukros üdítőket, stb... úgy voltam vele majd úgyis leadom mint a múltkor, most egy kicsit jól élek :D
3 hónap alatt visszajött 20 kiló, most újra szenvedek.
én 5 kilót fogytam drasztikus koplalással és 10et hiztam vissza :((
ezért éri meg lassan és egészségesen fogyózni
a hozzáállás is probléma lehet ilyenkor a fogyókúráknál.
ha végigcsinálod a 90 naposat, fogysz 20 kiót mondjuk, akkor nem mondhatod azt hogy jó, ezzel megoldódtak a problémáim, most megyek és eszem 5 zacskó chipset..
mert így csak visszakúsznak a kilók.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!