Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki sokat...

Van itt olyan, aki sokat fogyott és utána vissza hízott? Miért híztál vissza?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 10:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert újra zabáltam.
2010. jún. 18. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:

Tavaly 15 kiló ment le 3 hónap alatt.Igaz nem akartam fogyni.

Egészségügyi, és lalki okok miatt.

Aztán szépen lassan vissza jött.

Hogy miért?Mert enm tudtam megállni, hogy ne egyek.Nem volt elég akarat erőm.Igaz így sem vagyok kövér.

Csak annyi kéne lemenjen megint, hogy kicsit kényelmesebbek legyenek a nadrágjaim.

2010. jún. 18. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

20 kilót adtam le update-tel, mert feleslegem volt. Az egész a mániám lett, az életformám, de teljesen beleitta magát a fejembe. lényeg, hogy bulimiás voltam, de aztán valami "elszakadt". Egyszer csak abbamaradt az egész mánia, megint elkezdtem normálisan enni, pedig előtte már koplaltattam magam (pl 3 után nem ettem...). Nem tudom, mitől ellt be ez a kattanás, de elveszetttem az elhatározást, az erőt, és ennek köszönhetően 10 kilót visszaszedtem. Igaz, a sok sportnak hála nem úgy híztam meg, mint előtte, hanem megmaradt a formám, de megint szeretnék leadni belőle, bulimia nélkül :)

Csak a régi küzdeni akarásom hiányzik. nem a bulimiás, hanem az az elszánt csaj, aki a kezemre csapott, mikor kellett :)

Tegnap megvettem a Kiképzés DVD-t, újra kell kezdenem mindent :)

2010. jún. 18. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Én kb. 15 kilót fogytam, mostanra kb. 20-at visszahíztam. Ez azért történt szerintem, mert idióta voltam, és úgy fogytam le, hogy szinte semmit nem ettem napokig, ha már nagyon nem bírtam, akkor pár falatot. Aztán elkezdtem normálisan enni, egy ideig rendben volt minden, de aztán elkezdtem visszahízni. Ráadásul a sok koplalás után elég sokszor rámjött a zabálhatnék is, így még többet híztam. Most kezdtem el ismét fogyózni, de most normálisan fogok. Soha többé nem csinálok ilyen ökörséget.
2010. jún. 18. 11:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Én úgy fogytam 20kg-ot hogy nem vacsiztam, édességet, üdítőt minimálisra csökkentettem és szinte mindennap mozogtam emellett. De 1-2 éven belül hiába csináltam ezt jöttek vissza kilók..igaz utána a mozgás is egyre jobban kimaradt az életemből most 10 kg jött vissza. Ezt kéne leadni hogy visszanyerjem a régi alakom.
2010. jún. 18. 11:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Én annyit szenvedtem,hogy lefogyjak és most már 1 hónap alatt visszajött 3 kiló. Tiszta idióta vagyok,állandóan csokit eszek,hiába tudom,hogy milyen nehéz azt leadni. :( De akkor látom nem csak én vagyok így...
2010. jún. 18. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Én 45 kilót fogytam kb. 8 hónap alatt, tartottam fél évig, aztán a barátnőm elkezdett sütni-főzni tanulni, amit nagyrészt én ettem meg... Napi 2 tepsi süteményt ettem kb, cukros üdítőket, stb... úgy voltam vele majd úgyis leadom mint a múltkor, most egy kicsit jól élek :D

3 hónap alatt visszajött 20 kiló, most újra szenvedek.

2010. jún. 18. 15:08
 8/11 Böse ***** válasza:
Igen, mindenkinél ez a probléma, hogy mindenki fogyóKÚRÁBAN gondolkozik, vagyis ha többé-kevésbé elégedett, akkor azt gondolja, hogy "na, vége van", pedig sosincs vége! Aki komolyan gondolja, annak bizony élete végéig oda kell figyelni hogy mit eszik, de meg is lesz a jutalma! Tudom miről beszélek mert 3-4x eljátszottam én is, és nem 3 kiló jött vissza hanem 15.
2010. jún. 18. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:

én 5 kilót fogytam drasztikus koplalással és 10et hiztam vissza :((

ezért éri meg lassan és egészségesen fogyózni

2010. jún. 18. 17:03
 10/11 anonim válasza:

a hozzáállás is probléma lehet ilyenkor a fogyókúráknál.

ha végigcsinálod a 90 naposat, fogysz 20 kiót mondjuk, akkor nem mondhatod azt hogy jó, ezzel megoldódtak a problémáim, most megyek és eszem 5 zacskó chipset..

mert így csak visszakúsznak a kilók.:D

2010. jún. 18. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!