Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Letudok fogyni 5 kilót auguszt...

Letudok fogyni 5 kilót augusztus 11-re?

Figyelt kérdés

Reggeli: 1 szendvics + zöldség. Kenyér+ zöldséges felvágott, uborka, paradicsom.

Tízórai: gyümölcs

Ebéd:/rizs + csirkemell

Vacsi: párolt zöldség.

Rengeteg víz. 1 óra séta naponta + torna.

2018. júl. 4. 17:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 57 kg-ból mentem le egy hónap alatt 50-re. Az elég jó, de hát én vizesedésre hajlamos vagyok.

Én nem ettem kenyeret, semmi liszteset. Még a spenótfőzeléket sem rántottam be... abból pl érdemes sokat enni. Meg tojásból (néha a sárgáját el is hagyhatnád)

Ittam én is 3 liter vizet, de pluszban vízhajtó teát: csalán, zsurló, nyírfa.

Gyümölcsöt nem ettem, max egy két grapfruitot, almát a hónapban. Azt nem tudom, hogy ezt jól tettem-e.

Rengeteg zöldséget ettem: karalábé, répa cukkini, paprika, paradicsom, saláta. Még krumplit se, csak keveset.

Csirkemell jó ötlet. Én is azzal élek túl. Meg sovány túróval.

Ettem olajos magvat, mondjuk egy héten egyszer-kétszer max egy marékkal. Sok kalória! e hát ettem.

És mozogtam. Nem nagyon, de azért bicajjal jártam, ahova bírtam, lépcsőzés lift helyett, sok séta futás, torna otthon (alapgyakorlatok, de mindent átmozgattam, nem használtam súlyzót sem). Izzadás, lihegés, magas pulzus.

Nekem az este nem evés nem vált be. Volt, hogy 20kor is ettem egy kis zöldséget.

Ami fontos: Én rengetegszer ettem. A zöldségek mindig ott voltak felvágva a munkaasztalomnál, vagy ha autóval kellett mennem, egy répát elrágtam.

Sok fehérje, kevés szénhidrát (a zöldségben is van szénhidrát).

Igaz, én elvből, de sosem ennék felvágottat. De megbízható helyről sonkát talán....

Szerintem menni fog, de rosszullétekre számíthatsz. Pihenj is közben. A második hét nekem pokoli volt. Nem ájultam el vagy hasonló, de a kedvem, a közérzetem a testem is pocsék volt. A második hét vége már tök jó volt. Kaptam pl fehérjeitalt próbának egy adagot. Az is tök jó volt, bár az tartalmazott cukrot bőven, én nem vettem magamnak, meg kicsit fura is. Tény, hogy aznap tök jól voltam.

2018. júl. 6. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!