Szerintetek augusztusra le tudok fogyni 30 kilót?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 18:47
1/11 anonim válasza:
Nem . 3 és fél hónap alatt 18-19 kiló ment le rólam, sokat dolgoztam, stresszeltem és szinte semmit nem ettem csak cigiztem .
3/11 A kérdező kommentje:
90kg vagyok, de edzéssel és megfelelő étrenddel szerintem lehet.
2016. ápr. 11. 19:25
5/11 anonim válasza:
akaraterő kérdése, de vigyázz nehogy megnyúljon a bőröd, mert ha gyorsan fogysz akkor bekövetkezhet
6/11 anonim válasza:
Nem. Ha 30 kg-ot 3-4 hónap alatt akarsz leadni, akkor emlékezz vissza, hogy mennyi idő alatt szedted fel. Márpedig leadni sokszorosan nehezebb és lassabb, mint felszedni.
7/11 anonim válasza:
Mert? Ha nem, akkor bele sem kezdesz, vagy mi? Mi értelme az ilyen kérdéseknek, de komolyan. Egyél normálisan, mozogj, aztán majd valamikor azt veszed észre, hogy tetszik a tükörképed. Ha nem augusztusban, hanem decemberben, az miért lenne gond?
8/11 anonim válasza:
Havi 3-4 kg-mnál több fogyást nem szoktak ajánlani megfontolt orvosok, ugyanis akkor bekövetkezik a jojó effektus, vissza fogod hizni, és ráadásul a bőröd is megnyulik, ráncosodik, plusz még hiánytünetek is felléphetnek. Miért olyan sürgős???
9/11 anonim válasza:
Egèszségesen,logò bőr nèlkül nem fog menni. 3 hònap, az 12 hèt, tehàt ideàlis esetben 12 kg mìnusz lehet. 30 kg-hoz legalabb 30 het kell. Èn 10 hònap alatt fogyam 30-at, de vèreredmènyem kivalò, bőröm nem nyùlt meg, mert teljesen èletmòdot vàltottam, nem gyors, hanem tartòs eredmènyt akartam.
10/11 anonim válasza:
#6: 25 kilót 25 év alatt szedtem fel. Szerencsére fogyni sokkal-sokkal gyorsabban megy... Szóval ez azért nem feltétlenül így van, max. a többségnél.
Nos, alapvetően nem reális ez, de megoldható, ha az ember bírja. Rengeteget kell edzeni kevés evés mellett (ezt persze nem mindenki bírja, én akkor sem akarnám, ha bírnám, kegyetlen lehet) s persze bevállalni akár a komoly izomvesztést, de normális szervezetnél a zsírvesztés több lesz.
Nagyon-nagyon kövér, eleve nagy termetű, nagy energiaigényű férfiaknál még olykor megtörténhet az ekkora fogyás mindössze nagyon kevés evés, jó étrend és nem kegyetlenül sok mozgás mellett, de más esetben necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!