Szobabiciklizéssel lehet fogyni? Fogyott már valaki vele?
Előnyének az mondható segit a fogyásban egy megfelelő étrend mellett? persze kalóriaminusz meg tudom étrend az ami fogyást idéz elő, a sport kiegészitő, és a biciklizést gondoltam heti 4-5x egy órát.
Combokat vékonyítja és valóban formál? vagy épp hogy erősit?
Bár hallottam olyat lehet biciklizni ha diétásan eszem nem ad izmot:)
Kérlek irjatok
Persze, hogy lehet fogyni vele. A kérdés, hogy mennyire keményen és mennyi ideig nyomod.
Az fogyókúrás étrend nálam nagyon egyszerű. Elhagyom a kenyér- és tésztaféléket, és nem iszom cukros üdítőt, kizárólag ásványvizet. Mellette kétnaponta futok 5 km-t és 2-3 hónap alatt döbbenetes és látványos fogyást tapasztalok magamon.
Kilóban nem biztos, hogy látványos a mínusz, mivel pl. a futástól kb. folyamatosan annyi izom pakolódik a testemre, mint amennyi zsír lemegy. Ettől kevesebb kiló nem leszek, de a mozgásom hirtlen könnyű és fürge lesz és ez nagyon jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!