Gazdag Tündinek ( Numbava ) az instagramról, hogy van ennyi energiája?
31-es, ő akkor is vékony volt, amikor teljes állásban dolgozott az Instagram tevékenykedése mellett. Barátnőmnek is kiműtötték a pajzsmirigyét, irodában ül 9 órát minden nap, mégis sportol és jó alakja van.
Nekem "csak" alulműködik, de van még, én is teljesen mással foglalkozom, mégis eljárok edzeni. Kár erre fogni.
Én nagyon sokáig követtem őt, azt gondoltam, hogy az egészséges életmódnak, produktivitásnak képviseli egy magas szintjét, és követendő példának tartottam.
Aztán volt egy sztorija, ahol arról írt, hogy volt valami előadáson, és szünetben mindenki péksütit evett, ő meg az előre dobozolt csirkerizst. És hogy ő is megtehetné, hogy vesz egy kakaós csigát, de önfegyelem is van a világon... Értem én, ő a tudatosabb, erősebb stb, de miért kell ez az állandó hasonlítgatás másokhoz? mintha nem lenne elég az, hogy ő milyen egészséges, azt is bizonyítani kell, hogy jobb mindenki másnál.
Meg volt olyan, hogy LILDben videózta a csokikat, hogy ebből se fog enni... amikor meg eszik valami "egészségtelent", akkor hozzáírja, hogy ő mekkora hedonista... Ez lenne az egyensúly, amit ő annyira hirdet?
Kételkedni kezdtem abban, hogy valóban ő a követendő példa... Tényleg az jelentené az egészséget, hogy 50 kilósan kiborulunk, hogy sok volt a "hedinozmus" és szálkásító diétába kezdünk... O.o Én inkább frusztráltságot érzek abban, hogy egy állandó küzdelemként mutatja be az egészséges étkezést, mellé pedig folyamatosan bizonygatja social medián, hogy mennyivel produktívabb és tudatosabb mindenkinél IS.
Nálam ott vágta el magát, amikor a zsírégető övet elkezdte reklámozni, meg nyomatta hozzá a kuponkódot. Az egy dolog, hogy nem éget zsírt semmiféle öv, de az izomzatnak nem tesz jót, hogy átveszi a munkát az öv, és szerintem ezt Tündi pontosan tudja, mert nem egy hülye, de ugye van az a pénz, amiért neki is korpásodik a haja.
Számomra hiteltelenné vált, és kár érte, mert egy aranyos, kedves nő volt, most meg erőltetett, nem őszinte az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!