Gazdag Tündinek ( Numbava ) az instagramról, hogy van ennyi energiája?
Amióta beallt a szilikonos nők táborába, mar nem követem 😕
Csalódás. ..
Tündinek most már ez a munkája, hogy edzzen, főzzön és ezt megmutassa a világnak. Nekem szellemileg nagyon kemény és stresszes munkám van, sokat kivesz belőlem testileg-lelkileg, emellett én is eljárok heti 4-5-ször edzeni, itthon takarítok és magamra főzök, mert nem szoktam sosem rendelni.
Tény, hogy mozgalmas az élete, de nem annyira kirívó. Én úgy gondolom inkább, hogy az átlagember kibszott lusta, nem Tündi az extrém energikus.
Egyébként valóban nem látszik a befektetett munka a testén.
Mondjuk egyszer láttam a sztorijában a váll edzését, ahogy rángatta oldalra a súlyokat és belehimbálózott az egész törzse, mert nagy volt neki a súly... és közben bizonygatta, hogy ez így oké, mert neki erős core izmai vannak és megtartják... :D Na, nekem ennyire hiteles edzőként.
Na gyerekek... Ez azért kritikán aluli amit itt műveltek!!
1. Szeretném, ha hormon termelés nélkül nekem is ilyen alakom lenne 35 évesen!!!
2. Kifejezetten ezt a testet akarja elérni. Nem bodybuildinger akar lenni. Hanem kitűz egy testképet, és azt eléri.
3. Ha nektek lenne olyan céltudat, és kitartás a fejetekben. Meg következetesség az életetekben, akkor nem élcelődnétek rajta.
4. Megnézném mennyire néztek ki alváshiányosan, ha minden nap hajnali 3 kor kelnétek fel dolgozni, és este 8 kor még mindig csinálnátok valami aktív dolgot.
5. Annak a ráncos fejének is rohadtul örülnék, ha 35 évesen ilyen szintű aktív életmód mellett, engem is megáldana a sors.
6. Csendben jegyzem meg, hogy ő is egy ember.
7. IQ szintet megszégyenítő, ha valakit azért ítélünk el, mert csináltatott magának egy 75B vagy 75C-s mellet. Atya ég. Pokolra való.
Tyű gyerekek.. Több tanulás!! Több munka!! Kevesebb rosszindulat!!
Ez az én tanácsom számotokra a boldogabb élet megtalálásához.
Mert ilyen kommentek után, sajnos minden lehettek, csak boldog elégedett emberek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!