Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Durum tesztat ehetek?

Durum tesztat ehetek?

Figyelt kérdés

Egyszeruen imadom a tesztat. :/ kb minden nap ennek... de nem tudom, hogy ez nagyon rossz otlet-e? Miert lenne jobb rizsbol bevinni a szenhidratot, a teljes kiorlesu vagy durum teszta nem ugyanolyan jo erre? Ebedre 100 g (75g ch van benne kb), pl paradicsommal, tonhallal, kis sajttal... ugy hogy a tobbi kajat ehhez igazitom, hogy kaloriakereten belul maradjak (tojas, salata, turo... inkabb feherje egyszoval)

Vagy el kene hagynom a tesztat? Mondjuk minden masnap enni?

2018. júl. 2. 10:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Hat a legtobb fogyokura minden csak nem valtozatos :D csirkerizs:D"

Persze, csak a "fogyókúrának" semmi értelme, több okból sem.

1. Ha csak csirke-rizs (vagy akármi más) a diéta, akkor azt a legjobb esetben is csak addig tartod, amíg lefogyyz, utána visszaállsz az eredeti értendre meg eredeti vagy még magasabb súlyra.

2. Az az étrend, amiben bármi is le van tiltva, hülyeség, ugyanazért, amit az elsö pontban írtam.

3. Aminek értelme van, az az ételmódváltás, azaz egy olyan étrend (és élevitel) kiakakítása, amit életed végéig tartani tudsz úgy, hogy közben jól érzed magad a börödben.

4. Erre jó pl. a kalóriaszámolás, mivel így mindent ehetsz, a keretednek megfelelö mennyiségben. Ha a keret betartása mellett nem vagy éhes, akkor az összetétele is nagyá-jból megfelelö, ha meg valami magas kcal-tartalmú dolgot megkívánsz (akár tejszíhabos torta), azt is ehetsz, csak akkor a nap többi részében alacsony kalóriatartalmú éllemiszerekkel kell jól laknod.

2018. júl. 2. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:

A mindennapi rizs roppant változatos tud lenni, elvégre nem üres rizst eszünk napi 3-5-ször. Sok ember SOK éve mindennap rizst eszik és nem unja, hisz mindig mást eszik hozzá, a rizst is máshogy ízesíti...

Kérdező, ehetsz tésztát, ha neked ez ennyire fontos és az esetleges áldozatokat meghozod érte. Ha belefér a napodba és beviszel elég tápanyagot, akkor OK. Ha éhes leszel, majd észreveszed és eldöntöd, hogy megéri-e, de persze simán jóllakhatsz a leggyorsabb szénhidráttal is tartósan, ha az a típus vagy :) Amúgyis eszel más ételeket, így alapból nem tiltanám le a napi tésztát. Majd meglátod, mi lesz.

Én nem eszem tésztát minden hónapban sem, mert nekem az nem jó, anno is csak híztam vele. De másnak ettől még lehet kiváló, hisz nem működünk egyformán (s nem is egyformán fontos számunkra a tészta. ha kihagysz valami hatalmas kedvencet, esélyesebb, hogy hamar eleged lesz. én odavoltam a tésztáért és simán elhagytam évekre, de az igazi kedvenceim nélkül nem bírtam volna. pl. nincs az az isten, hogy ne sütizzek heti többször s ne csokizzak szinte mindennap, de mivel ez nem okoz gondot, ez rendben van. ugyanez vonatkozik minden másra. ha fontos és bevállalod és befér...).

2018. júl. 2. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!