Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti fogynátok a helyemben?

Ti fogynátok a helyemben?

Figyelt kérdés
164 cm körül vagyok és nagyon sokáig 55 kg voltam. Az utóbbi években felszedtem néhány kilót 61-63 között vagyok. M: 85 cm, D: 71 cm, Cs: 98 cm. Ti fogynátok a helyemben? 30 napja sportolok rendszeresen heti 6-7 napot 20-25perc/nap de nem hozott eredményt (nem híztam de nem is fogytam tartósan). Az a baj hogy szeretek enni de azért zabálni nem szoktam. Az eredményhez akkor a sport mellett diéta is kellene?

2018. jún. 28. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kalória deficitben a sporttal együtt, akkor hiaba, nem fogsz fogyni.
2018. jún. 28. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyilván nem elég a sport. A fogyás (nem az egészséges fogyás, csak a fogyás) szükséges és elégséges feltétele a kalóriadeficit.

Nem tudom, fogynék-e a helyedben, mivel nem látlak. A derékbőség sokat segít, de még így sem tudom eldönteni a dolgot. Lehet, hogy már elégedett lennék a helyzettel, lehet, hogy nem. Ha így tetszel magadnak, teljesen OK, ha nem fogysz tovább, teljesen jónak tűnik a számok alapján az alakod, csak pl. van, aki kockahasat akar vagy valami, annak lehet, hogy ez még sok.

2018. jún. 28. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Napi 20-25 perc? Az nagyon minimális mozgés vagy talán még az se (kinek mi a minimális, ha aktív, nekem már valamit jelent, de 1 óra gyaloglást még mellédobnék). Ismerek olyat, aki elkezdett futni munkába s vissza (másfél óra, de nem csinálja mindennap, akkor marad a biciklinél), nem fogyott semmit. Lehet, hogy a futás és a biciklizés különbsége nem elég, bár direkt hosszabb úton fut s nem szokott több aktivitás mellett többet enni. Mégse. Van, akinek muszáj különösen ügyelnie a táplálkozására s azt csökkenteni.
2018. jún. 28. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A gyaloglást nem számoltam :D Az alapból van valamennyi amíg meg suliba jártam (májusig) minden nap volt rendesen. A napi 20-25 az kardio, tornagyakorlatok, súlyzózás stb.. Régebben én is bicikliztem.
2018. jún. 28. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet rajtad felesleg, nem azt mondom hogy kövér vagy, de valószínűleg zsíros vagy.

Nyilván nem tudom az ilyet kép alapján lehet jobban megmondani.

Nyilván nem fogsz fogyni ha nem eszel kevesebbet, mint amennyit felhasználsz.

Èn 1700 kalóriával már nagyon gyorsan le tudtam fogyni, de ha nagyon keveset szeretnél enni akkor 1300at egyél, alatta már koplalás, lelassul az anyagcserèd aztán csak hízni fogsz a falásrohamoktól, meg ha abba hagyod akkor is.

Konkrétan tök mindegy hogy mit eszel, az már csak részlet kérdés, bár én erősen ajánlom, hogy azért egèszsègesen egyél ha fogyizol, mert azért a vitaminok mindig fontosnak.

Teljesen nem kell semmit sem kizárni, inkább leminimalizálni az egészségtelen dolgokat, és egészségesre át állni.

Ha van kérdésed szívesen válaszolok, írj nyugodtan, most ennyit tudok mondani nagyon röviden tömören összefoglalva.

2018. jún. 29. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!