Ti fogynátok a helyemben?
Nyilván nem elég a sport. A fogyás (nem az egészséges fogyás, csak a fogyás) szükséges és elégséges feltétele a kalóriadeficit.
Nem tudom, fogynék-e a helyedben, mivel nem látlak. A derékbőség sokat segít, de még így sem tudom eldönteni a dolgot. Lehet, hogy már elégedett lennék a helyzettel, lehet, hogy nem. Ha így tetszel magadnak, teljesen OK, ha nem fogysz tovább, teljesen jónak tűnik a számok alapján az alakod, csak pl. van, aki kockahasat akar vagy valami, annak lehet, hogy ez még sok.
Lehet rajtad felesleg, nem azt mondom hogy kövér vagy, de valószínűleg zsíros vagy.
Nyilván nem tudom az ilyet kép alapján lehet jobban megmondani.
Nyilván nem fogsz fogyni ha nem eszel kevesebbet, mint amennyit felhasználsz.
Èn 1700 kalóriával már nagyon gyorsan le tudtam fogyni, de ha nagyon keveset szeretnél enni akkor 1300at egyél, alatta már koplalás, lelassul az anyagcserèd aztán csak hízni fogsz a falásrohamoktól, meg ha abba hagyod akkor is.
Konkrétan tök mindegy hogy mit eszel, az már csak részlet kérdés, bár én erősen ajánlom, hogy azért egèszsègesen egyél ha fogyizol, mert azért a vitaminok mindig fontosnak.
Teljesen nem kell semmit sem kizárni, inkább leminimalizálni az egészségtelen dolgokat, és egészségesre át állni.
Ha van kérdésed szívesen válaszolok, írj nyugodtan, most ennyit tudok mondani nagyon röviden tömören összefoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!