173 centihez mi az a legkisebb súly, ameddig fogynátok, mi alá nem mennétek, mi lenne az álomsúly?
Figyelt kérdés
Szélesebb, "csípősebb" testalkathoz?2016. ápr. 9. 10:51
2/5 anonim válasza:
Akkor 60-65 kiló körül van az alja, ha vékony akarsz lenni, akkor 58 körül. Van egy barátnőm, aki ehhez 55 kiló, de semmi feneke nincs, csak nagy szilikonmellei.
3/5 anonim válasza:
52kgnál soha nem mennék lejjebb, de az is már nagyon sovány,inkább 56 lenne az ideális . Én ehhez a magassághoz elég duci vagyok 66kg .. most kezdtem fogyózni ,a cél 55, mert mindig ennyi voltam,csak egy éve depressziós és zabáltam mint egy bolond,meg is látszik.. :(
4/5 anonim válasza:
Ezt látnom kéne, testalkatfüggő is ám... De 60 kiló alá nem mennék, utána pedig tömegelnék, ameddig csak bírok (persze ha zsírosodnék, akkor lennének szálkásító időszakaim is. de a fő, hogy nem lenne felső limit, jöjjön rám annyi izom, amennyi csak bír. naturálban sose lennék túl izmos).
Az álomsúly úgy 70-75 kiló lenne? Nem tudom, mi a reális egy nőnél viszonylag szálkásan (szóval nem eresen és versenyző testépítő szinten, hanem hogy a kicsike háj szépen nőiesen lekerekítse az eleve szépen domborodó izmokat). De már 65 kilóval is boldog lennék :)
5/5 anonim válasza:
Én is ilyen magas vagyok, nekem 58 körül van a cél csak izmosan. Most 59 vagyok egy hónapja kezdtem a fogyást, akkor 63 voltam. Igazából még fogyni szeretnék, majd izmot építeni.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!