173/61-hez ti mennyit fogynátok?
Figyelt kérdés
Mennyi legyen a cél, amit el is tudok érni? Fogytam már 5 kilót, de itt megakadtam, és csak kiváncsi vagyok hogy ti mit tűznétek ki hátha jobban tudok motiválódni rá.2014. nov. 14. 07:10
1/4 anonim válasza:
Hany eves vagy? Gondolom lany.
Az asszony pont ilyen magas mint te, 20 evesen 54-55 kilo volt es nagyon jol nezett ki. Most 60 korul van (kozeledunk a 40hez) es most is jol nez ki :)
2/4 anonim válasza:
Kisebb vagyok és nehezebb, és nincs rajtam felesleg :)
De te látod magad a tükörben. Mi innen nem tudjuk megmondani, hogy mennyi lenne a reális, mert lehet, hogy már csak te érzed úgy, hogy fogyni kellene.
Mozogj és étkezz rendesen és ha van felesleg, lassan úgyis lemegy.
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha elmúltál 20 akkor semennyit.
4/4 anonim válasza:
Azt tűzném ki, hogy jól nézzek ki, a kilók nem érdekelnének :)
De tuti, hogy 173/61 alá nem fogynék. Nem szeretem a pálcika végtagokat, inkább a formásan izmosakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!