Létezik, hogy valaki csípőre / hasra hízik, de vádliból fogy? Csípőről hogy lehet eltűntetni a zsírt?
Múlt nyárhoz képest csípőre híztam...
Akkor vettem egy gatyát augusztusban; vádlimon kicsit szorított (délután vettem).
Csípőbe teljesen jó volt.
Sokáig nem vettem elő (ünnepi naci, sötétkék, évnyitó, évzáró, állásinterjú stb. vettem)
(végülis évnyitóra vettem fel, meg évzáróra)
Nem ez a lényeg...
hanem hogy amikor megvettem augusztusban (délután) szorított a vádlimon. Gondoltam nem baj: ha 1-2X kell benne csinosan menni, teljesen OK, mást nem találtam ami tetszett volna. Vagy ronda volt, de kicsi / nagy méret, vagy ez ami tetszik de egy kicsit vádliba szorít (meg 2 órán át nézegettem már farmert, és próbálgattam és elegem lett...)
Most megint felvettem a farmert (évzáróra, meg tegnapelőtt mentem állásinterjúra) és vádliból mintha fogytam volna... ennek nagyon örültem!
De csípőben szorít... és ki is "plöttyed" a hasam...
meg másik régi (2 éve vásárolt) rövidnacim is szorít csípőben... megvettem akkor tökre jó volt, most szorít... nem vészes.
Ha heti 2-3X futok:
lehetséges hasra / csípőre hízni, és közben vádliból, combból fogyni?
A másik amire gondolok (inkább ez valószínű):
családban volt ödémás rokonom. Nekem olyan, hogy nyáron nagyon fel tud vizesedni a combom, vádlim is bedurran (valahogy megdagadnak az izmok) főleg futás után... pedig lenyújtok.
De nyáron 40 fokban van olyan is, hogy nem futok de estére full bedagad, felvizesedik a lábam.
Mit tegyek?
Lehet hasra hízni és mellette combból / vádliból fogyni?
Vagy alapból, amikor anno 1 éve vettem a gatyát akkor "felvizesedett" lábbal vettem?
Reggelre mindig vékonyabb lesz a lábam, mint este. Gondolom éjszaka pihen az izom, meg lemegy a víz...
szerintetek?
Hogy lehet csípőről eltűntetni a zsírt?
Futok heti 2-3X.
Aerob sport kell ugye? Annyit mozgok, amennyit tudok, séta, lépcsőzés. Heti 4X még szerintem el tudnék menni edzeni, de heti 5 meló miatt már nem lehetséges.
Heti 3 is néha necc...
a hasamról akarom eltüntetni...
24/l
Szerintem is izomból fogytál, és kicsit híztál, de a sport az segít, igen a futás egy jó lábat mozgató sport, és jó zsír égető is.
Elég a heti 3, edzés. Ha eleget eszel, de kevesebbet,mint amennyit felhasználsz, akkor fogsz fogyni.
Izmosodást meg inkább hagyd a fogyás utánra, ahhoz kalória többlet kell, és nagyon jó étrend, de azt neked kell kitapasztalni, hogy mire milyen mennyiségben van szükséged.
Remélem azért segítettem a válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!