Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha pl fogyok 5Kg-t akkor...

Ha pl fogyok 5Kg-t akkor narancsbőrből is megy le vmennyi?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem táplálkozol megfelelően, nem iszol eleget akkor akármennyit fogyhatsz a narancsbőröd nem fog eltűnni.
2010. jún. 17. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj valami kardiot és igyál nagyon nagyon sok vizet :) Akkor eltűnik szinte teljesen:)
2010. jún. 17. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

narancsbőr ellen méregteleníteni kell, ne egyél instant kaját, festéket, tartósítót, a bőrödet masszírozd, lehetőleg gyógynövények olajával, és minél többet izzadj. A kilók nem számítanak annyit, mint inkább amérgek mielőbbi eltávolítása. A mozgás annyit ér, hogy könnyebben eltávoznak a sejtekből a mérgek. A diéta általában több zöldséget tartalmaz ennyiben jó a cellulitisztre. És sok folyadék! Igyál csalánteát, az jól tisztít. És éhomra fél citrom leve langyos vízben.

Ha le tudsz nyelni naponta eg yevőkanál étolajat, az is jól méregtelenít.

2010. jún. 17. 13:33
 4/9 anonim válasza:
39%
a narancsbőrödből lehet narancslevet facsarni......ami jól jön a fogyókúrádhoz:D
2010. jún. 17. 13:35
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak köszönöm a legjobban(Y)
2010. jún. 17. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lenne egy kérdésem.Több lányt is megkérdeztem,és aki sokat eszik mekiben,annak biztos,hogy van narancsbőre.Te mennyit eszel ott??
2010. jún. 17. 15:16
 7/9 A kérdező kommentje:
a 17 év alatt úgy 5ször ettem ott kb ...
2010. jún. 19. 23:13
 8/9 anonim válasza:
Nekem egy hónapos "fogyókúrám" alatt szinte teljesen eltűnt, 17 éves vagyok. Egy hónapon át minden nap tornásztam 1 órát, gugolás, has-,kar-, lábizom, fekvőtámasz. E mellett este 6 után semmit nem ettem, és napi 1,5-2 l vizet tuti megittam és krémeztem is-sima testápoló zuhany után:) a fogyás szerintem nem garancia a narancsbőr eltűnésére.
2010. júl. 18. 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem futással,napi 4l vízzel,és masszázzsal csökkent.Nehéz vele a harc az biztos:(((
2010. júl. 19. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!