Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni?

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

172cm ,64kg vagyok.

Áprilisban kezdtem el fogyókúrázni,(akkor 82kg voltam),ami eldurvult,mert végül csak ilyen 300-500kcalt ettem egy nap max.

Nagyon nem szeretném visszahízni amit leadtam,de még fogyni szeretnék csak egészségesen. Sokat olvastam,hogy aki ezt csinálja és elkezd utána többet enni utána azt rögtön elraktározza,szóval zsír lesz.

Viszont engem az érdekelne,hogy hogyan növeljem a kaját,mennyit ch,zsír,fehérjét egyek,hogy ne hízzam vissza egyáltalán és utána vagy ez közben is még fogyni tudjak.

Persze úgy gondoltam,hogy egy héten 3-4szer szobabicikliznék 50percet.

Tudni kell,hogy ezt a kevés kalóriamennyiséget is csak egészséges kajákból vittem be.

Zöldségek,gyümölcsök,húsok,túró,joghurt,meg levesek kb. Bocsi,hogy hosszúra nyúlt,de valaki segítsen. Vagy egyáltalán lehetséges,hogy nem hízom vissza és még fogyok is utána?

2018. jún. 26. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, javaslom neked, hogy töltsd le a "Lifesum" nevű ingyenes applikációt (vannak alkalmazáson belüli vásárlások, de én is ezt az appot használom és az extrák nélkül is megvagyok). Ebben az applikációban be tudod állítani, hogy mi a célod (egészségesebb lenni, fogyni stb.) és a személyes adataid (kg, magasság, kor) alapján kiszámolja, hogy hány gramm szénhidrátra, fehérjére, zsírra és kalóriára van szükséged egy nap. Azért is imádom ezt az appot mivel, be tudod olvasni a termékeknek a vonalkódját is. Szerintem hogyha ennek az appnak a segítségével eszel akkor biztosan nem fogsz éhezni és az egészséges fogyás is garantált. A szobabicikli mellett, heti 3-4szer menj el egy órára sétálni is. Ne izgulj, lehet, hogy az elején egy kicsit hízni fogsz (max. 2 kg), hogyha eddig éheztél de az gyorsan le is fog menni. külföldi insta bloggerektől és youtuberektől merítek inspirációt az edzések és az étkezések terén ajánlom neked is, mivel ennek segítségével értettem meg igazán a fogyás folyamatát.

Huh, ez olyan lett mint valami szponzorált tartalom, ne izgulj nem az :D

Remélem, hogy tudtam segíteni, további szép estét!

2018. jún. 27. 00:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊
2018. jún. 27. 09:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!