Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Krumplidiéta hatásos lehet?

Krumplidiéta hatásos lehet?

Figyelt kérdés
Valaki probálta már? Lehetséges így is fogyni?18/L
2018. jún. 19. 15:48
1 2
 1/20 anonim válasza:
34%
Nem. Az a helyzet, hogy te soha sem fogsz tudni lefogyni. Mert a fogyáshoz mozgás kell! És te inkább mozgás helyett a diétát választod, amivel csak éhezteted a szervezeted.
2018. jún. 19. 15:54
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Hát persze ,hogy "hatásos". Csak vannak olyan hülyék,mint én,aki normális étrenddel "kínlódik", mazochista és nem akar ilyen "fantasztikus" diétákat kipróbálni,mint az az agyrém, amit ki mertél kérdésként írni.
2018. jún. 19. 15:57
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Persze, csak főzni, sütni kell, hanem KAPÁLNI!!!
2018. jún. 19. 16:03
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
*nem
2018. jún. 19. 16:03
 5/20 anonim ***** válasza:
75%

A harmadik válaszolónál a pont :D

Kérdező, bármilyen kalóriadeficites diéta hatásos. Max. egészségtelen, pokolian nehéz, nem tartható meg ilyenek, de a fogyás szükséges és elégséges feltétele a kalóriadeficit. A természeti törvényeknek engedelmeskedik a testünk.

Hogy miért szenvedne bárki krumplikúrával (s utána mi lesz?) egy egészséges életmód helyett, azt fel nem fogom.

2018. jún. 19. 16:10
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem kritizálást kértem hanem normális választ. Ha valakinek nem tetszik a kérdés és csak hasztalan válaszokra tellik akkor ne irjon választ. Vagy le lehet írni normálisan hogy nem használ és kész de úgy látszik ez némelyik válaszolónak a képességeit felülmúlja
2018. jún. 19. 16:25
 7/20 anonim ***** válasza:
19%

Van pofád képességről írni,amikor ilyen kérdést teszel fel? :-D

Felhomályosítanálak: ez egy nyilvános fórum és bizony ha hülyeséget kérdezel,akkor kaphatsz olyan választ,ami sértheti a kis önérzeted. Egyébiránt a neked nem tetsző válaszok is épülésedre szolgálhatnak.

2018. jún. 19. 16:36
 8/20 anonim válasza:
32%

Ne hisztizzél már dagika.

Nem hatásos a krumpli diéta.

2018. jún. 19. 16:38
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Egyetlen diéta/kúra sem hatásos, maximum csak addig a percig, amíg folytatod.

Egyél egy harmaddal kevesebbet, mozogj a nyáron minden nap egy órát, és csak vizet igyál. Az használ.

2018. jún. 19. 16:58
 10/20 A kérdező kommentje:
Felhomályosítás az egy értelmes szó bizonyára.....aki meg ezt a forumot nézi az mind dagi valószínűleg mert nyílván nem az akar fogyni aki meg van magával elégedve. Nem azért kérdeztem mert lusta vagyok mozogni vagy más diétát kipróbálni hanem mert anyagilag nem állok úgy hogy megengedhessem magamnak az egeszsegesebb ételeket. Nem kell most azzal jönni hogy itt a szezon és olcsón megvásárolható minden mert én is tudom amint tudok venni is fogok. Nem kell olyanokat se írni hogy ki mennyire küzd a helyes étkezéssel és hogy mennyire sportos én meg jövök ilyen hülyeséggel. Lehet hülyeség de kötve hiszem hogy itt mindenki annyira sportos lenne meg egészséges amennyire mondja magát akkor nem itt tartana hogy fogyókúrára szoruljon
2018. jún. 19. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!