Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyha, csak zöldséget és...

Hogyha, csak zöldséget és gyümölcsöt ennék, és sok vizet innák mellette, ez mennyire lenne hatásos?

Figyelt kérdés

Megszeretnék szabadulni pár kilótól gondolkoztam,ezen a zöldség-gyümölcs diétán.

Szerintetek nem lépne fel semmi probléma a szervezetembe,ha nem fogyasztok húst?

Maximum egy hónapig csinálnám,hétvégénte pedig ennék rendesen (húst).

2018. jún. 4. 21:25
 1/6 anonim válasza:
71%

Ne próbáld ki!

Ha fogynál is, azt nem csak zsírból tennéd. A szervezeted az izmaidat bontaná le, amit fehérje alkot. Ha nem viszel be elég fehérjét akkor az izmaid rovására megy. Így leszel plöttyedt vékonyan is. A hiánybetegségről meg ne is beszéljünk ami a tápanyagok hiányában lépne fel. Szerintem inkább a zsírt és a szénhidrátot kellene hanyagolnod a fehérjegazdag húsok helyett. És ezeket sem száműzni az életedből, csupán csökkenteni a bevitt mennyiséget.

2018. jún. 4. 21:49
 2/6 Duenna ***** válasza:
100%
A húsfehérjét (a fehérjét és a zsírt) rengeteg ehető zöldnövényekkel, zöldségekkel, gabonákkal, gyümölcsökkel, gombákkal és olajos magvakkal, dió, mogyoró, mandula, tökmag, napraforgó, gesztenye, kesudió, pisztácia, tökmag, lenmag, stb, hogy csak a legismertebbeket soroljam fel, és az ezekből az olajos magvakból hidegen sajtolt olajokkal lehet pótolni, ami mind egészséges, és az ezekből készült ételek éppoly ínycsiklandozóak és laktatóak, mint bármely húsétel. Ezek nem diéták, hanem teljesértékű ételek, amivel természetesen fogyni is lehet.
2018. jún. 4. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pocsék ötlet cukrokkal fogyózni, mivel a testednek pont nem az kell (nincs vele gond, de van fontosabb, pl. a másik két makrotápanyag, ami esszenciális és a fenti menüben kevés van belőlük). Ennél érdemes jobban vigyázni az izmaidra és az egészségedre. A fehérjét és a zsírt mindenképpen vidd be, ne ilyen roppant kiegyensúlyozatlanul egyél.
2018. jún. 4. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Ami kimaradt, hogy hús egyáltalán nem kell. Rengeteg más állati fehérjeforrás van és a növényiek is elégségesek, ha jól csinálod.
2018. jún. 4. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp fogyassz mellé gabonákat, magvakat. Én vegán vagyok, de meghalnék, ha egész nap csak zöldséget és gyümölcsöt kellene ennem.
2018. jún. 5. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én próbálkoztam régebben ezzel (többször is), nem fogyás, inkább csak tisztítókúra céljából. 1 napot se tudtam teljesen végigcsinálni. Hiába ettem sok zöldséget, gyümölcsöt, mellé zöldségleveket ittam, egyre rosszabbul éreztem magam, és estére feladtam. Biztosan vannak, akik kibírják ezt, de nekem nem való. Csak szénhidráton, fehérje és zsír nélkül elég gyorsan kikészülök. Ha nem eszem semmit, még azt is sokkal jobban bírom.

Kíváncsiságból kipróbálhatod, hogy meddig bírod. 1-1 ilyen naptól nem lenne bajod, de kétlem, hogy 1 hónapot kibírnál. Nem a hús hiánya a gond, fehérjét és zsírt, illetve a benne lévő egyéb tápanyagokat elvileg másból is be lehet vinni, de nyilván nem csupán zöldségből és gyümölcsből.

Fogyni lehet sokkal jobb étrenddel is, lehet akár minden nap enni húst, ha akarsz. Nem a hústól lesznek kövérek az emberek, hanem a műkajáktól, a sok cukros-lisztes ételtől, üdítőktől, üres kalóriáktól, és az egészségtelen életmódtól.

2018. jún. 6. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!