Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek leírás...

Mi a véleményetek leírás alapján erről az alkatról?

Figyelt kérdés

Csípő:98cm

Derék:68cm

Mell:93cm

Mell alatt:75cm, ennek ellenére 75E-s melltartó kell, gondolom az alakjuk miatt.

164cm vagyok és mostanában 61-62 kiló. Régebben 58 voltam, sajnos mostanában nem tudok 60 alá menni. De azt se tudom igazán, hogy szükséges lenne -e fogynom.

2018. jún. 19. 00:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmi.

Számokkal sem lehet teljesen leírni egy alakot, alkatot.

Ebből nem látszik, hogy szép, formás, vagy valamit változtatni kéne. Van, aki pár plusz kilóval is nagyon csinos. Van, aki hiába vékony, mégsem szép.

Ezt csak képről lehet megmondani.

Persze nem biztatlak, hogy tegyél fel képet, idegeneknek.

Csak ne várj túl sokat.

2018. jún. 19. 08:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Halvány lila gőzöm sincs, és ha nem rejtőzik itt valahol egy dietetikus vagy személyi edző, másnak se nagyon lesz.
2018. jún. 19. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Arc nélkül tegyél fel képet, ezt kép nélkül ki tudná megmondani?
2018. jún. 19. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi a véleményed leírás alapján erről az autóról?

Saját tömeg 1 275 kg

Össztömeg 1 720 kg

Szélesség 1 760 mm

Magasság 1 515 mm

Hosszúság 4 220 mm

Tengelytáv 2 600 mm

2018. jún. 19. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ilyen alakom van (bar D-s melltartot hordok, nem E kosarast), es teljesen elegedett vagyok vele. Hozza kell tennem, rengeteget sportolok es feszes vagyok. Ha rajtad van egy kis rengo haj, akkor erdemes lenne tobbet mozognod.
2018. jún. 19. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!