Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így mennyi idő alatt fogok...

Így mennyi idő alatt fogok lefogyni? (terv lent)

Figyelt kérdés
165 cm és 55 kg vagyok. Csak reggelizem és ebédelek, a vacsorát elhagyom. Napi maximum 800 kcal, édességet nem eszek. Mellette heti 5X 1 óra torna, 1X 1 óra úszás/biciklizés!
2010. jún. 16. 20:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és a családom eleve egészségesen étkezik, így nem eszek fehérkenyeret, fehérlisztet!
2010. jún. 16. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Mégis mi a gond a súlyoddal? Pont jó. Ha nem vagy elégedett magaddal, szerintem elég a torna, és egyél legalább 1500kalóriát.
2010. jún. 16. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Vigyázz, nehogy túl sokat fogyj!

max. néhány kilót( 5-6 bőven elég) fogynod!

mennyit akarsz fogyni?

2010. jún. 16. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 13 165 cm 60 kg. Én is fogyózom van egy nagyonjó edzés tervem és este 6 után nem eszem. Ha eszem is elötte mindig sok vizet iszom. Ha ÉRDEKEL továbi információ írj priviben
2010. jún. 16. 21:08
 5/9 anonim válasza:

Ennyi mozgáshoz kevés ez a kaja mennyiség, ha eleve egészségesen táplálkoztok akkor nyugodtan egyél maximum egy kicsit kevesebbet, és inkább fehérjéket, de fogyassz zsírt és szénhidrátot is csak kevesebbet mint eddig.

De egyébként nem hinném hogy sok felesleg van rajtad, valószínűleg a zsír és az izom aránya nem megfelelő, ahhoz, hogy zsírt veszíts aerob mozgásra van szükséged (futás, bicaj, taposógép,stb.) amit legalább 40 percen keresztül végezz, az elején lehet kevesebb is persze. És a súlyzós edzés valamint a torna is nagyon jó, így formálhatod a tested. szerintem már 3-4 hét után látható a változás megfelelő diéta és sport mellett.

Sok sikert és kitartást!

2010. jún. 16. 21:09
 6/9 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:
Testképzavarod van, nem súlyproblémád.
2010. jún. 16. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs testkép zavara. Persze egyáltalán nem kövér,de lehethogy formátlannak érzi magát. Én azt ajánlom sportolj, és mellette egyél majdnem rendesen,édeset és cukros üdítőket kerüld, így lefut rólad 3-4 kg,az bőven elég.
2010. jún. 17. 08:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nos köszönöm mindenkinek a válaszát! Tényleg nem vagyok kövér, átlagos testalkatom van, sőt S/M ruhákat hordok! Inkább a combommal van gond, eléggé plöttyedt és hájas szerintem! Igazából csak onnan kéne lefogynom, de mivel helyi fogyás nincs, ezért gondolom máshonnan is le fog menni!
2010. jún. 17. 09:05
 9/9 anonim ***** válasza:
de feszesiteni lehet. egyél rendesen és biciklizz, fuss!
2010. jún. 17. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!