Esetleg rosszul csinálom?
Hát én nem vagyok szakértő de pl. azt tudom hogy a banán olyan gyümi ami hízlaló és az hogy te este eszel ráadásul kettőt is szerintem nem a legjobb.
"Esetleg mit kéne rontanom a diétán?"-->Inkább javíts ha szeretnél!:)Azt hogy hogyan meg bármelyik fogyókúrás kérdésben megtalálod ezen az oldalon!
Jah és az egy hét alatt 3 kg meglepően sok...gondolom pont akkor mérted magad mikor a legjobb formádban voltál (kevesebb kaja volt benned)
Szépen kiürítetted a glikogén-raktáraidat, és azzal egy csomó vizet vesztettél.
A szénhidrát az elsődleges energianyerő anyag. A szervezet szőlőcukorrá bontja a szénhidrátot, ez a vérben kering, mint vércukor, amit az inzulin nevű hormon passzíroz be a sejtekbe, hogy ott megtörténjen az energianyerés. A fölöslegből a máj glikogént állít elő, ezt a máj és az izmok tárolják. (Az izom 3 fő alkotórésze: víz, fehérje, glikogén. A legtöbb a víz, 1 gr glikogén 4 gr vizet köt meg.) Ha még mindig marad fölösleg, akkor abból zsír lesz.
Nomármost, ha rendszeresen mozgunk, akkor az izmok elhasználják a glikogént, és bevitt szénhidrát így megy a glikogén raktárak feltöltésére, és nem zsír lesz belőle.
bodybuilder.hu - edző válaszol - szabályok - a szövegben az alapismeretek. Ezt olvasd el, sok okosságot találsz benne, hogyan táplálkozz egészségesen, hogy úgy fogyj, hogy az izmaid megmaradjanak.
(Ne ijedj meg, hogy testépítő oldalt ajánlok. Ők az izmosodást egy teljesen más módon érik el, mint a zsírvesztést, amit neked is ajánlok. Szerepel benne mintaétrend fogyni kívánó nőknek is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!