Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Esetleg rosszul csinálom?

Esetleg rosszul csinálom?

Figyelt kérdés
Egy hete elkezdtem fogyókúrázni és lement 3 kilóm. Rengeteget mozgok és nem eszek sokat. A reggelim joghurtból áll. Tízóraira elfogyasztok almát esetleg más gyümölcsöt. Az ebédem mindig más. Néha elfogyasztok 1-2 csibemellet persze zöldségsalátával vagy valami tésztát. Délután ha megéheznék eper,cseresznye,alma vagy valami mindig lecsúszik. Vacsit 6 óra előtt elkövetem. Mondjuk ma egy nagy alma volt és 2 banán, amivel elég jól elteltem. De nagyon kívánom a nasit. Ezért megszeretném kérdezni hogy popcornt esetleg valami müslit ehetek? Ja és ez az étrend jó. Emígy gyümölcslevet vagy szénsavmentes ásványvizet iszok nagy mennyiségben. Futok, felüléseket végzek...stb.Szóval a szénhidrát vagy fehérje bevitelt egy fogyókúrában mivel vigyem be? Esetleg mit kéne rontanom a diétán? Emígy 18 L.. és előreköszi mindenki válaszát
2010. jún. 16. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok szakértő de pl. azt tudom hogy a banán olyan gyümi ami hízlaló és az hogy te este eszel ráadásul kettőt is szerintem nem a legjobb.

"Esetleg mit kéne rontanom a diétán?"-->Inkább javíts ha szeretnél!:)Azt hogy hogyan meg bármelyik fogyókúrás kérdésben megtalálod ezen az oldalon!

Jah és az egy hét alatt 3 kg meglepően sok...gondolom pont akkor mérted magad mikor a legjobb formádban voltál (kevesebb kaja volt benned)

2010. jún. 16. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem mert most is ha ráállok a mérlegre annyi vagyok. én is kicsit furcsálom. azért köszi emígy igen elnézést, rosszul írtam. Emígy ahhoz hogy sovány legyek már csak 4 kilót kéne leadnom de szénhidrátot és fehérjét mivel tudok bejuttatni a szervezetembe vagyis milyen olyan ételt egyek. emígy köszi, akkor azt hiszem a narancsra váltok vagy a grapefruitra a banán helyett =D és popcornt vagy tésztát diéta alatt ehetek?
2010. jún. 16. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
popcornt so es vaj nelkül nyugodtan ehetsz, igyal ra sok folyadekot.
2010. jún. 16. 20:08
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. jún. 16. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
durumtésztát ehetsz, én azon lepődtem meg, hogy sokkal olcsóbb mint a sima, és még most sem tudom, hogy miért, na mindegy, zabpelyhet egyél, nekem a reggelim az, hogy joghurtba teszek zabpelyhet meg fahéjjat és nagyon finom, és laktat is, vagy tejbe, de akkor alma is megy mellé. hmmm. meg is kívántam. (:
2010. jún. 16. 21:27
 6/7 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Szépen kiürítetted a glikogén-raktáraidat, és azzal egy csomó vizet vesztettél.

A szénhidrát az elsődleges energianyerő anyag. A szervezet szőlőcukorrá bontja a szénhidrátot, ez a vérben kering, mint vércukor, amit az inzulin nevű hormon passzíroz be a sejtekbe, hogy ott megtörténjen az energianyerés. A fölöslegből a máj glikogént állít elő, ezt a máj és az izmok tárolják. (Az izom 3 fő alkotórésze: víz, fehérje, glikogén. A legtöbb a víz, 1 gr glikogén 4 gr vizet köt meg.) Ha még mindig marad fölösleg, akkor abból zsír lesz.

Nomármost, ha rendszeresen mozgunk, akkor az izmok elhasználják a glikogént, és bevitt szénhidrát így megy a glikogén raktárak feltöltésére, és nem zsír lesz belőle.

bodybuilder.hu - edző válaszol - szabályok - a szövegben az alapismeretek. Ezt olvasd el, sok okosságot találsz benne, hogyan táplálkozz egészségesen, hogy úgy fogyj, hogy az izmaid megmaradjanak.

(Ne ijedj meg, hogy testépítő oldalt ajánlok. Ők az izmosodást egy teljesen más módon érik el, mint a zsírvesztést, amit neked is ajánlok. Szerepel benne mintaétrend fogyni kívánó nőknek is.)

2010. jún. 16. 23:44
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek... az oldalt és végigbújtam. :) köszí mégegyszer
2010. jún. 17. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!