Ált. Nem eszem kenyeret, de pár havonta összejön 0.5kg is egy napra, gáz?
Ma pl. 250g kb. amit elfogyasztottam rozskenyérből,de volt olyan télen, mikor fél kg-ot is benyomtam..:( jó aznap mást nem ettem,de remélem most sem fog hízlalni..végülis ez 640kcal kb. (255/100g)
Ótejóég...
Mellé csak zöldségeket ettem: 1 paradicsom, 1/2 kaliforniai paprika, 2 kígyóuborka, 1/2 póréhagyma, kínai kel...
Jó,nem mondom,hogy ki fogok akadni,de picit szégyen,hogy ennyire mértéktelen voltam!!!!!!!!!!
Szerintetek ennyire kiéhezett a szerveztem a kenyérben lévő vitaminokra,ásványi anyagokra???
Veletek volt már ilyen???
Átlagos napokon csak zöldséget és gyümölcsöt eszek,bár mióta tudom,hogy 1 almában közel annyi szénhidrát van,mint 1 szelet kenyérben... kicsit kiábrándultam abból az elvből,hogy mit szabad és mit nem szabad enni fogyókúra során...
A másik kérdés(bocs,hogy ennyit írok):
szerintetek hogyan tudnám motiválni magam a fogyókúránál?? Mert az utóbbi fél évben az votl,hogy mondjuk 3 napig lénapoztam,utána ettem sokat...és a 3 nap alatt leadott kilók visszajöttek...De 1 éve meg szépen meg tudtam állni,hogy ne zabáljam vissza a leadott kilókat.... !!!!!
Akkor ezek szerint mondhatjuk,hogy általában szénhidrátszegény étrenden vagyok, ha sok zöldséget (saláta, leves) fogyasztok és napi 1 vagy 2 gyümölcsöt?
Emellett kefir, tej ritkábban,bár úgy tudom a fehérjéket lehetne minden nap fogyasztani,igaz? Ha nem alakulna át zsírrá,akkor szívesen fogyasztanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!