Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ált. Nem eszem kenyeret, de...

Ált. Nem eszem kenyeret, de pár havonta összejön 0.5kg is egy napra, gáz?

Figyelt kérdés

Ma pl. 250g kb. amit elfogyasztottam rozskenyérből,de volt olyan télen, mikor fél kg-ot is benyomtam..:( jó aznap mást nem ettem,de remélem most sem fog hízlalni..végülis ez 640kcal kb. (255/100g)

Ótejóég...

Mellé csak zöldségeket ettem: 1 paradicsom, 1/2 kaliforniai paprika, 2 kígyóuborka, 1/2 póréhagyma, kínai kel...

Jó,nem mondom,hogy ki fogok akadni,de picit szégyen,hogy ennyire mértéktelen voltam!!!!!!!!!!

Szerintetek ennyire kiéhezett a szerveztem a kenyérben lévő vitaminokra,ásványi anyagokra???

Veletek volt már ilyen???

Átlagos napokon csak zöldséget és gyümölcsöt eszek,bár mióta tudom,hogy 1 almában közel annyi szénhidrát van,mint 1 szelet kenyérben... kicsit kiábrándultam abból az elvből,hogy mit szabad és mit nem szabad enni fogyókúra során...

A másik kérdés(bocs,hogy ennyit írok):

szerintetek hogyan tudnám motiválni magam a fogyókúránál?? Mert az utóbbi fél évben az votl,hogy mondjuk 3 napig lénapoztam,utána ettem sokat...és a 3 nap alatt leadott kilók visszajöttek...De 1 éve meg szépen meg tudtam állni,hogy ne zabáljam vissza a leadott kilókat.... !!!!!

2010. jún. 16. 18:53
 1/3 anonim válasza:
Olvass sokat a témában ha tényleg érdekel. Amikor azt érzed, hogy hű de tolnál egy kis kenyeret, kiflit, zsemlét stb akkor nem a "bennük lévő vitamint" (ez azért nem is lenne sok.....) hanem a szénhidrátot követeli a szervezeted.
2010. jún. 16. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a kiigazítást!
2010. jún. 16. 19:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint mondhatjuk,hogy általában szénhidrátszegény étrenden vagyok, ha sok zöldséget (saláta, leves) fogyasztok és napi 1 vagy 2 gyümölcsöt?

Emellett kefir, tej ritkábban,bár úgy tudom a fehérjéket lehetne minden nap fogyasztani,igaz? Ha nem alakulna át zsírrá,akkor szívesen fogyasztanám.

2010. jún. 16. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!