Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mennyit fogyott a level...

Ki mennyit fogyott a level diètátol?

Figyelt kérdés
Holnap szeretnèm elkezdeni ès szeretnèm magam motiválni.

2018. jún. 11. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy hányan vannak még, akik bedőlnek az ilyen kamu diétáknak. Adnak neki egy csili-vili nevet és már csinálják is eszetlenül, mert attól lehet fogyni. Hagyd a level diétát. Nem diétázni kell, hanem életmódot váltani, amit egész életed során tartani tudsz. Mi lesz a diéta után? Újra elkezdesz zabálni? Akkor vissza fogsz hízni. Vagy diéta után elkezdesz tudatosan, odafigyelve táplálkozni? Mert azt már most, a diéta helyett is elkezdheted kis sporttal vegyítve és máris fogyni fogsz. Hajrá.
2018. jún. 12. 07:17
 2/3 Mackók válasza:

A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. A kérdező nem a véleményedet kérdezte az egyes diétákkal kapcsolatban, hanem a tapasztalatokat, olyanoktól, akik már próbálták. Imádom ezeket az okoskodó mindenbe belekötő válaszokat.

Én próbáltam még évekkel ezelőtt, ahogyan sok mást is (bécsi, norbi, turbó), majd a saját bőrömön megtapasztaltam, hogy valóban csak az életmódváltás, és a mozgás beiktatása a hasznos. VISZONT! Életmódváltásnak, vagy egy löketnek teljesen jó.

2018. jún. 12. 10:23
 3/3 anonim ***** válasza:

"A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. A kérdező nem a véleményedet kérdezte az egyes diétákkal kapcsolatban, hanem a tapasztalatokat, olyanoktól, akik már próbálták. Imádom ezeket az okoskodó mindenbe belekötő válaszokat."

Nem okoskodtam, egyszerűen csak leírtam az igazat. És igenis, miért ne írhatnám le a véleményemet.

2018. jún. 12. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!