Ki mennyit és mennyi idő alatt fogyott a 90 napos diétától?
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 21:36
1/10 anonim válasza:
Másfél hónap alatt 9 kilót. Pedig nem is tartottam be a gyümölcsnapot, és nem is iktattam be víznapot.
2/10 anonim válasza:
NE csinálj 90 napos diétát, már párszor kifejtettem, hogy miért ne, olvass utána.
3/10 anonim válasza:
A tesóm (18 éves lesz és lány) kb. 15 kilót fogyott le. Hogy pontosan mennyi idő alat nem tudom, de 9 hónap után nem hagyta abba.
Szegénykémnek oda lett a dús haja. Talán ettől lehetett. :(
4/10 anonim válasza:
Én 16 kg fogytam, de tényleg nekem is elkezdett hullani a hajam. De nagyon. Azóta is orvosokhoz járok. / Bőrgyógyász, nőgyógyász,fül- orr-gége stb./
5/10 anonim válasza:
Én egyszer csináltam ezt a 90 naposat de semmit nem használt aztán kipróbáltam az hogy nem zabáltam össze vissza és 2hónap alatt úgy lefogytam hogy alig ismertek rám:)
6/10 anonim válasza:
hát én 90 nap alatt fogytam 9 kilót de utánna vissza is jött sajnos:(
7/10 anonim válasza:
Első vagyok.
Nekem semmi bajom nem lett ettől a fogyókúrától, nem is jött vissza rám a 9 kiló.
8/10 anonim válasza:
Ez súlyfelesleg kérdése is.Akinek több van többet fogy,akinek kevesebb az kevesebbet.Én azt ajánlom inkább ne egyél cukrosat és péksütiket.Tapasztalatbol mondom,tudom hogy kecsegető a diéta,de ha abbahagyod visszajön a felesleg és a hajhullásos dolog sem hülyeség.
9/10 anonim válasza:
Én 3 hónap alatt 16 kilót.Dekésőbb már kevesebbet
10/10 anonim válasza:
Káros a fogyókúrázás, inkább táplálkozz egészségesen és mozogj egész évben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!