Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljak meg a fogyással?

Hogyan álljak meg a fogyással?

Figyelt kérdés
Régebben elég kövér voltam, nehezen de sikerült lefogynom, most viszont nem tudok megállni. Szerintem már hasonlóan táplálkozok mint előtte mégis fogyok. Lehet hogy az lehet a baj, hogy 1000-1400kcal-t eszek naponta? 16 évesen mennyit kéne ennem? És miket?
2018. jún. 10. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Többet kell enned! Hihetetlen, mi?
2018. jún. 10. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyél többet
2018. jún. 10. 13:15
 3/8 A kérdező kommentje:
De nem birok. Mindig úgy érzem hogy tele vagyok.
2018. jún. 10. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleget eszel, és mégis fogysz, ott betegség is lehet, konzultálnod kéne az orvosoddal.
2018. jún. 10. 14:11
 5/8 anonim válasza:
Kg-cm?
2018. jún. 10. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy 1000-1400 kcallal lettél kövér, ez nagyon ritka eset s akkor nagyon komoly beteg lehetsz.

Nem tudhatom, mennyi a kalóriaigényed, hisz adatokat sem adtál meg. Próbálj 1500, majd 1800, majd 2000 kcalt enni s ha még mindig fogysz, ezt még viheted sokkal tovább is, nyilván. Én pl. fogyás után 2300 kcalt tervezek enni (persze majd kiderül), mondjuk tömegelni akarok, súlyzózás, gyaloglás, biciklizés és futás mellett... De van, akinek 1500 is sok, miután lefogyott 40 kilóra és meg se moccan.

Ha nem tudsz eleget enni, változtass az ételeiden, egyél tartalmasabbakat, s ha kell, kevésbé laktatókat... Vagy egyél többször. Nasizz, persze jókat, nekem a földimogyoró a favorit, illetve most a gyümölcs is. Vagy ami neked beválik. Szokatlan lehet eleinte, főleg, ha hosszan fogytál. Lehet, hogy eddig minimalizáltál valamit, ami most már mehetne bővebben s máris megjelenne párszáz pluszkalória gond nélkül, ki tudja?

2018. jún. 10. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor vidd be folyadék formájában, értsd összeturmixolsz jó pár banánt kis tejjel megiszod, ha vkinek nincs étvágya általában folyadék vagy pép formájában szokták megoldani(étvágytalan idősek stb)
2018. jún. 10. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:

169cm és 49kg vagyok.

Nem, nem 1000-1400kcal/nap-pal híztam el. Hanem ezzel fogytam és szerintem vagy összement a gyomrom (nem tudom ez lehetséges-e) vagy csak egyszerűen a szervezetem szokta meg ezt, mert emlékszem régebben ha 2 óráig nem ebédeltem szinte már rosszul voltam, most meg szinte alig eszek ebédet is pedig tudom hogy kellene, de egyszerűen nem birok.

A turmix sem a legjobb megoldás mivel már azt is próbáltam de azt sem tudom meginni, pontosabban megtudom viszont, nagyon durvàn hányingerem lesz tőle.

Tegnap és ma már inkább azt próbáltam, hogy olyan kajákat ettem aminek igazán magas a kalóriatartalma.

2018. jún. 12. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!