Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogynom kéne?...

Szerintetek fogynom kéne? 154cm magas vagyok és 40-41 kg! A munkatársaim szerint egyáltalán nem vagyok vékony és van még miből fogyni!

Figyelt kérdés
Vagy csak az irigység miatt mondják? A fiúk szerint meg jó alakom van és azt mondják ne fogyjak mert vékony vagyok! 1 éve 38 kg voltam, de akkor meg azt mondták sokan, hogy olyan vagyok mint az anorexiás.! 21/L
2010. jún. 16. 11:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
61%

lol.mik vannak itt...:)

én 157 cm-hez vagyok 41 kg,és nem vagyok vékony.

komolyan nem értem az embereket.hogy lehet kép nélkül le anorexiásozni?tudjátok egyátalán mi az?az anorexia testképzavart is foglal magában.kövérnek látja magát,ezért éhezik.de hahóó a kérdező nem koplal.és nem látja magát kövérnek.nem hiszem el,hogy ti még nem tapasztaltátok az irigy ismerősök csipkelődő megjegyzéseit.-_- ja amúgy kedves kérdező.nézz bele a tükörbe,és ha tetszik amit látsz,akkor ne foglalkozz másokkal.ha nem tetszik akkor válzotass magadon,abban az irányban amerre szeretnél:)

2010. jún. 16. 15:50
 32/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 16. 23:16
 33/37 anonim válasza:
Dehogy kell fogynod habár én könnyen mondom mert164cm vagyok és 40 kiló
2010. aug. 26. 09:01
 34/37 anonim ***** válasza:

menzeszetek megvan még? kétlem...de ha meg is van, pár év múlva itt rinyáltok majd, mert nem estek teherbe, ugyanis peteérésetek nincs...

nem mellesleg a csontjaitok jól el vannak zsírosodva...és erős a gyanúm, hogy a kérdező pont az soványsága miatt nem nőtt magasabbra...

2010. aug. 26. 09:17
 35/37 anonim ***** válasza:
amúgy 164cm/40 kg-os hány éves vagy, 12? mert akkor rendben vagy, de ha idősebb, akkor bizony kórosan sovány vagy ;) Gondolom, a gebe testedről meg képet nem mersz mutogatni, ugye?
2010. aug. 26. 09:20
 36/37 anonim válasza:
13 évesen voltam 41 kg. de azt vegyétek figyelembe, h a kérdező 154 cm magas vagyis ehhez a magassághoz nem olyan sovány az a 41 kg.
2013. febr. 12. 08:21
 37/37 anonim válasza:
hát elég dinka munkatársaid vannak,ha még 40 kilósan arra buzditnak hogy fogyjál,hát csak gratulálni tudok
2018. jún. 16. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!