Szerintetek fogynom kéne? 154cm magas vagyok és 40-41 kg!
A munkatársaim szerint egyáltalán nem vagyok vékony és
van még miből fogyni!
mocsok rohadt dagadt ringyó vagy!!!
Nem is tudtad, hogy az átlag 21 évesek súlya 16-18 kg? undorodom tőled zsírpacni.....
Egyébként meg egy beteg megerősítésre váró sötét kretén állat vagy.....Undorító lehetsz. Nem te vagy Babinéni ropi ujja?
2010. jún. 16. 11:53
"1 éve 38 kg voltam"
Hát ezt nevezed te egészségnek? 38kiló?! Ha így folytatod, tényleg nem sok van hátra...
Írd már le tényleg, hogy mit eszel egy nap folyamán, mert nem hiszem el, hogy egészségesen táplálkozva vagy ilyen kórosan sovány.
2010. jún. 16. 11:55
154 centi magas azért vegyétek már ezt is figyelembe ne csak azt hogy 41 kiló meg 38 volt... a 154 centijéhez ez teljesen normális... olyan mint hogy te vagy 170 centi 58 kiló máshogy hangzik mégis ugyanúgy a normál kategória minthogy a kérdező se lehet annyira anorexiás....
2010. jún. 16. 11:58
Én 156 cm vagyok, és amikor a pszichiátrián anorexiával kezeltek, akkor voltam 43kg. Nem sok hiányzott, hogy felboruljon a keringésem.
2010. jún. 16. 12:02
15/37 A kérdező kommentje:
Semmiféle megerősítést nem várok!Csak a munkahelyemen valaki ezt mondja valaki meg azt!De a nők többsége azt mondja hogy nem vagyok vékony,a pasik meg hogy vékony vagyok!Nehogy azt gondold hogy diétázom vagy koplalok mint itten sok lány!!!!mikor 38 kg voltam sem koplaltam hanem fél napom minden nap az edzéssel telt....!És 50 kg ról fogytam vissza akkor 2 honap alatt 38 ra!
Magadnak is hazudsz ezért nehéz eset lehetsz...hiába, de mondom: TAKARODJ ORVOSHOZ!!!!!!!!
2010. jún. 16. 12:06
De idióta 1-2 hozzászóló...
Kérdező: adatok alapján szerintem se kell fogynod, nők előszeretettel féltékenykednek, mint látod, még látatlanba is :) Én is vékony vagyok, és ált. ilyen téren csak az igaz barátnőmre, vagy a pasikra hallgatok, akiknek nem érdekük, hogy csúnya legyek, hisz nem vagyok vetélytárs :) Több önbizalmat!!
2010. jún. 16. 12:07
ne vicceljetek már 154 cm/40-41 kg az kórosan sovány, persze képet se mer berakni magáról....
2010. jún. 16. 12:09
19/37 A kérdező kommentje:
Reggel szoktam inni egy 3in 1 kávét,az mellé 2drb buktát,vagy egy karé kenyeret,vagy amit éppen megkivánok!Ebédre rizsa csirkemell,2kor valami gyümölcs vagy keksz,4 kor egy banán,fél 7 körül csibemell rizsa,vagy ami éppen a menü a munkahelyemen és mikor este hazaérek munkából 11 után banán vagy valami gyümölcs vagy semmi ha nem vagyok éhes!A munkám végedt nem tudok többször enni mert csak 2 x van szünet....!
20/37 A kérdező kommentje:
divat.hu-n fent van valaki közületek?
Kapcsolódó kérdések: