Has és comb tájon formálódnék, hol kezdjem?
Figyelt kérdés
A nőknél mindig is probléma a hasi táj, éé engem egyszerűen zavar még az a minimális is, ami van. Mit tehetek? Edzés programmal sem megy. Van olyan tabletta vagy készítmény ami elősegíti ezt a dolgot vagy valahogy próbáljak meg inkább többet mozogni?2018. jún. 7. 08:26
1/4 anonim válasza:
Omg.. again.. again.. again..
Szerintem csak meg kene valogatni azt az edzesprogramot, gondolom ha sehogy nem megy akkor a mozgas minden formajat probaltad es vegso elkeseredettsegedben akarsz, tablettat, keszitmenyeket..
Ha mozogtal mar eleget, hogy ehez nyulj akkor biztos ossze tudsz magadnak tenni egy edzestervet. :)
2/4 anonim válasza:
diéta+ kardió/aerob mozgás.
Nem tudom nálad mennyi a minimális,de ha tényleg kevés,tehát pl majdnem látszanak már a kockáid,akkor az nagyon nehezen / lassan megy le ,de lemegy :D
3/4 anonim válasza:
A normális táplálkozásnál,napi mozgásnál és hogy kivered a fejedből a helyi fogyás és a fogyasztószerek mítoszát. Igen,van olyan cucc,amitől baromira lefogysz,de az egészséged egy életre gallyra megy. Lehet,hogy ez pillanatnyilag nem hat meg,de gondold át. Saját példa,hidd el.
4/4 anonim válasza:
3-as megint. KArdióval soha nem lesz jó alakod. Eltűnik a zsír egy része,de az izom is,így plötty,aránytalan leszel. Erősítés combra,fenékre,hasra,bátran súllyal is. Ne félj,nem lesz tőle brutál combod. Minál több az izomtömeg,annál több kalóriát tudsz elégetni. A futás kiváló kiegészítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!