Hogyan fogyjak combból?
Alapból már a tesi órákon nagyon sokat futunk 1 tesi alatt 3 szor meghalunk még az élsportoló is meg a csak simán jó sportolók mint pl én +Heti 2x 2 óra lány foci edzésem van NAGYON sokat futunk és a belünket is ki hajtják viszont már lassan 1 éve járok és nem akar fogyni a combom se meg semmi se mintha csak dagadna. Tudom nincs olyan hogy csak combból fogyok de nekem 8 de a combom az nagyon dagadt. Vagy legalább feszesebb lenne mer olyan mint egy slime xd amugy fogytam 3 kilót aztan vissza híztam 1 et de nyilvan nem combbol csak hasbol. Mindegy a lenyeg h SOS kéne segítség
Köszz
Esetleg ilyen comberősítő/vékonyító gyakorlatokkal?
Honnan tudjuk?!
Ehhez sok adat kell...
A korod, egy kèp magadról, magasságod, súlyod vagy ha nincs kèp magadról akkor kène, hogy hány cm a combod, hasad, vádlid, derekad, melled, csípőd.
Annyi, hogy a kèpen látszon mindened csak a fejed ne, tehát normálisan kèszíts egy egèsz alakos kèpet, (feszülős nadrágban, vagy sortban ès mondjuk haspólóban legyèl) töltsd fel a kepkuldes.hura ès a linket ès másold be.
Talán így többet tudok segíteni.
Na de így látatlanban annyit, hogy csak edzèstől nem fogsz fogyni, sem csak kevesebb evèssel ezt nem árt tudnod.
Mindkettő kell a fogyáshoz, az izomèpítèshez meg energia kell, tehát a kettő nem egyszerre megy.
Azt, hogy kell-e egyáltalán valamelyik, nem tudom, nem látlak.
Nagyjából látatlanban ennyit erről.
Ismerek olyan embert is, aki vèkony, de annyira nincs izma, hogy lóg az a pici zsír is rajta, lehet ez a baj.
Az izom még sosem baj, abból nem kell fogyni.
Na most, ha a kettő kombinációja vagy tehát sportolsz ès van rajtad zsír is, ne aggódj az a normális.
Bővebben csak úgy tudok segíteni, ha tudsz magadról valamilyen adatot, ha gondolod priviben is írhatsz, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!