Ilyen melegben nem romlik meg, ha viszek dobozban csirkemellet zoldseggel?










Mennyi ideig viszed?
Gondolom, előtte és utána is hűtőben van.





Az is számít, gondolom, hogyan van elkészítve. Egy sült, szárazabb hús jobban eláll. Amennyire tudom. Én nem szoktam húst enni :)
De tényleg nem mindegy, hogy kazán mellett dolgozol, napon vagy 15 fokos szobában (vannak munkahelyek, ahol túltolják a klímát) s mikor eszed meg a csirkét, 1 vagy 10 óra múlva (mindkettőt simán el tudom képzelni, mert a családomban ez van. 10 óránál remekül elálló száraz étel, 1 óránál a főtt étel). Gondolom, a tipikus idő a kettő között van, de akkor sem mindegy, hány óra.
A zöldség fajtája is számít. A hámozott lédús kiszáradhat, egyben viszont illik kibírniuk a nyerseknek. Főzve passz, bár tekintve, hogy a múltkori zöldségételünk kibírt tizensok órát a konyhában (s mindig sok órán át hűlnek, még vízhűtéssel is, mert nagy adag készül), nem aggódnék miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!