Hogyan lehetne elkészíteni a csirkemellet úgy, hogy beleférjen a fogyókúrába? Többi lent.
Csak a csirkemellet szeretem húsok közül, azt is főleg rántott húsban, de az nem a legdiétásabb. Nagyon sokszor ettem úgy, hogy serpenyőben megsütve és megfűszerezve, de megutáltam, annyira sokat ettem így.
Mit tanácsoltok?
Bárhogy belefér, persze diéta kérdése. De egy kis bundázástól nem fog automatikusan megakadályozni a fogyásban. Persze jobb, ha máshogy eszed, de már írták, hogy hogyan lehet jobbá tenni a rántott formáját (bár kit mi zavar benne. nekem a zab nem opció, bár a lisztnél jobbnak tartom, s van, akinek a zsír nem fér bele). Sokféleképpen elkészíthető a csirkemell. Keress rá, tuti milliárd verzió van. Vagy kérdezd meg a testépítésben, ott eléggé értenek a témához, ők sem siváran szeretik (persze van, aki soha nem eszik húst ott, de a többség azért igen s a csirkemell az összetétele miatt népszerű a körükben). Ha én képes lennék csirkemellet enni valaha, akkor zöldségekkel csinálnám meg, akár lecsósan vagy mikor mi tetszik. Belekeverheted salátába, rizsbe, akármi.
Vagy ehetsz csirkecombot, disznót, lazacot, tojást, de ez már más műfaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!