Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? 1200 kcal,...

Miért nem fogyok? 1200 kcal, sport (Pajzsmirigy)

Figyelt kérdés

Több mint 2 hónapja fogyókúrázóm. Pajzsmirigy alulmukodesem van, valószínűleg ezért híztam meg mert az életmódom nem valtozott megis hirtelen híztam (foleg mellre ami nagyon zavar). Már kezelve van szedek gyógyszer es elkezdtem fogyokurazni. Az elején le is ment 3 kiló ami azóta vissza is jott. Es azóta néha lemegy egy kiló ami vissza is jön mindig ugy hogy teljesen ugyanazt a fogyókúrás tartom végig vezetem az evést mindent.

1200 kcal eszek ami a heten kb 2-3x fecsúszik 1500 kcal-ra. Heti 4-5x sportolók (kis sullyok, kardio, torna) 45 percet es mindennap megvan ezen kivul a 10 000 lépés.

Nem ertem miert nem fogyok mégse.

160cm 59 kg vagyok

Bocs ha hibas telefonról írtam!

2018. jún. 5. 20:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt írtad, mennyit eszel egy nap, de azt nem, mennyi kalóriát iszol meg egy nap. Italokból sokkal könnyebb észrevétlenül plusz energiát bevinni.
2018. jún. 6. 18:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Csak szűrt vizet iszom nagyon ritkán tejeskavét de azt is bele számolom a kcalbe
2018. jún. 6. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!