Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok?

Nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a túlsúlyos kategóriába tartozok, mivel a 165 centimhez 58 kiló vagyok és 12 éves. Nyár elején 55kg voltam, és nem hiszem, hogy ennyi idő alatt összeettem +21000 kalóriát, de izmot se szettem föl ennyit. Mitől lehet? Kívülről nem nézek ki sokkal többnek, csak a mérleg mutatja azt a +3 kilót. És engem ez baromira zavar. Le szeretnék adni olyan 6 kilót. Mennyi idő alatt sikerülne, ha nem koplalnék és sportolnék rendszerese? (Heti háromszor fogok úszni szeptembertől)

Ha kell valamit még pontosítsak írjátok meg. Ha kell linkelek fotót is.

2017. júl. 30. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Fotó helyett inkább azt írtad volna le, fiú vagy, vagy lány. Akárhogy is, 12 évesen ne fogyózz! Ehelyett kicsit rendet kellene tenni az étkezésedben. Amiről nem rtál semmit, így csak általánosságban lehet tanácsot adni. Ne nassolj (étkezések között rágcsálás), üdítők helyett igyál vizet, ne egyél pukkadásig, kerüld a csipszeket, ne egyél sok édességet.
2017. júl. 30. 09:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Jaj bocsi... Lány vagyok. Az értkezésemről: nem szoktam nasizni, se pukkadásig zabálni. Egy normál napomon az ebéd az első étkezésem, ami valamilyen leves szokott lenni és sülthús körettel. A húsból nem mindig eszem, mert a levest jobban csípem. Húsos zöldségleves szokott lenni (répa, karalábé, fehérrépa, stb). A vacsorám meg vagy egy tál dinnye vagy két tojás paradicsommal.

A ch-t próbálom minimalizálni, de ez elég nehéz, utazások mellett és táborokban, ahol szendvics szendvics hátán.

2017. júl. 30. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
linkelj képet
2017. júl. 30. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Ebből nem tudjuk... Képet
2017. júl. 30. 22:06
 5/6 anonim válasza:
Linkelj képet szerintem :)
2017. aug. 1. 22:53
 6/6 anonim válasza:
Szerintem is linkelj képet:) vagy akár privátba:)
2017. aug. 6. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!