10 napos Léböjtkúra vélemények? (csak az írjon aki próbálta már)
10 nap alatt nem esnek le az ember izmai még totális böjtben sem... Ennyi idő alatt igen kevés izmot lehet veszteni, kivéve kemény edzéskor, mert akkor napok alatt is lehet kilókat (annál, aki képes szinte egész nap futni meg ilyenek, szóval nekünk normál emberi halandóknak ettől nem kell tartanunk).
A kérdésre nem tudok mit mondani, én a totális böjtöt tartom jónak, azt is röviden.
Úgy gondolom butaság, hogy izomból fog lefogyni.
A szervezet nem ostoba. Ha van rajtam 20 kiló felesleg és éhezem, akkor majd az izmom fog lebomlani és a végén csak csont és zsír leszek?. Érdekes gondolkodás.
Először a zsírszövet fog eltűnni CSEKÉLY mennyiségű izommal. Majd jönnek az izmok. Ha az is eltűnt akkor a szervezet végül a csontokból próbál tápanyagot, vitamint kinyerni pl kálcium. Ha ezeknek is vége leáll a szervezet és meghalsz. De ez minimum 30 nap éhezés. Nem tudom miért kell letörni egyből a böjtölők orrát, testépitők gyerekes rémálmaival. Persze ha van rajtam 20 kiló felesleges izom persze, hogy leépül a zsírral együtt ha éhezem. Felesleg nem csak zsírból létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!