Tényleg beválik ez a módszer fogyásra vagy ugyanolyan tévhit mint a 90 napos hosszútávra?
Szóval ez a felezős diéta. Hogy egyek kevesebbet vagy feleannyit. Unom már, hogy 2 hétig bírom a diétákat aztán pár nap alatt visszajön. Életmódot is váltottam és számoltam kcalt de nem jött be mert folyton idegbeteg voltam. Egyébként sem tudom kiiktatni a fehér lisztet a cukrot talán. Szeretnék már egy olyan diétát ami jó hosszútávra. Úgy terveztem, hogy reggelire iszok egy kávét édesítővel, eszek mellé joghurtot vagy zabot vagy tojást. Középsuliba jarok szóval a szendvics az marad, de teljes kiőrlésű és sütök vele 1-1 tojást. Tehát 2 tojásos zsemle. Aztán hazajövök és eszek amit anya főzött de ugye keveset. Állítólag hozzá tud szokni a szervezet a kissebb adagokhoz. Utána fél óra múlva tornázok 40 percet így kezdetben. Vacsorára eszek olyan 120 g körül túrót vagy joghurtot hogy fehérje is legyen azért. Mit gondoltok? Csak attól félek hogy leáll majd egy idő után a fogyás... Mit gondoltok? 3000 kcal körül eszek.
18 éves lány vagyok 163 cm 82 kg.
Ha nincs több mozgás, mindenképpen kevesebbet kell enni, mindig így működik afogyás. A felezés csak azoknak jó, akik a felezés előtt elég sokat ettek ahhoz, hogy ez ne koplalást adjon, de elég keveset ahhoz, hogy ez már deficitet okozzon (bár valószínűleg nem sokan esznek dupla kalóriaigény fölött). S persze egészségtelen, ha ez igazi felezés, nem törődve a tápanyagbevitellel...
Úgyhogy nem, nem így kell, hanem életmódváltással, az étkezésre odafigyelve.
Nem mindenki tud vagy akar hozzászokni a kisebb adaghokhoz. Én próbáltam, reménytelen, csak kaparom a falat éhesen egész nap. Igaz, nem próbáltam NAGYON keményen és nagyon sokáig, nem vagyok hozzá elég mazochista. S mégis mi a baj a nagy adagokkal? Fogyni akarok, nem kis adagokat enni.
Amúgy tegnap sikerült kicsiket enni. Sokszor. Egész nap. Így nem tudok fogyni, csak ha nagy adagokat eszem. Ez egy másik fontos dolog: személyreszabott életmód, az az igazi.
A 3000 kcal az eddigi beviteled s 1500-ra akarod levinni? Mert az teljesen OK, már ha bírod, én a te számaiddal jó étrenden sem bírtam olyan keveset enni, de igazából egy rendes anyagcserével és mozgással nem is kell. Majd csökkentheted később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!