Mucicuci kérdése:
Léböjtkúrába szeretnék kezdeni. Körülbelül 5-6 naposba . Hogy kezdjem bele?
Figyelt kérdés
Miket igyak ? És mennyi felesleg mehet így le ?2018. jan. 29. 19:03
1/5 anonim válasza:
Csak vizet és némi izmot fogsz veszteni + legyengülsz.
Megéri?
Inkább egy kiegyensúlyozott, hosszú távon is tartható, mértékletes étrendre kellene áttérned, úgy valóban fogynál.
2/5 anonim válasza:
Szerintem fogalmad sincs, hogy mit is takar ez a kúra. Előbb tájékozódj szakoldalakon.
Kezdésnek 1-2 nap is megteszi.
3/5 anonim válasza:
A kúra előtti napon már csak gyümölcsöt, zöldséget és joghurtot egyél, semmi nehéz étel, hogy ne kapjon sokkot a szervezeted.
Én 8 napig csináltam, nekem 6kg ment le, de 2visszajött, ami víz volt.
Zöldség, gyümölcs leveket, leszűrt leveseket, turmixitalokat és sokvizet, ásványvizet fogyaszthatsz. Napi 3litert kell innod.
4/5 anonim válasza:
Felesleg gyakorlailag semennyi nem fog lemenni, izomból jó sok, meg veszítesz valamennyi vizet. Leginkább úgy kell belekezdeni, hogy nem kell belekezdeni. Ha ennyire nem tudsz semmit, akkor meg főleg ne.
5/5 anonim válasza:
Csináltam egy 5 naposat, de nem jött be. Oké, fogytam, de az csak víz volt kb. És a 3. nap után már alig bírtam, de márcsak a pénz miatt is, amit kiadtam rá, megcsináltam. Talán energikusabb lettem, de pár napig. Inkább ilyen leveket igyál napi szinten, mondjuk a reggelid mellé 1 pohárral és azzal sokkal többet teszel az egészségedért. Nem éri meg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!