Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Furcsa kérdés, de hogyan...

Furcsa kérdés, de hogyan tudnék hízni? Van valami jó "hízókúra"?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok. Mindig is vékony voltam, de most hirtelen nőttem (néhány hónap alatt) kb. 20 centit és csak 4-5 kilót híztam hozzá. Még leírni is borzasztó, de 180 centi vagyok és 53 kiló. El vagyok keseredve, mivel szerintem eleget eszek, és szeretek is enni. Mondjuk nem látszok 53-nak, hanem többnek (lehet hogy könnyebb csontozatom van), inkább csak a kezeim a nagyon vékonyak.

Amit egy hétköznap átlagosan eszek :

3 db : kb 10 cm átmérőjű pizza.

1 szelet csoki (változó hogy milyen (kitkat,boci, milka)

valalamikor egy zacskó chipset is megeszek.

mikor hazajövök a suliból, (13 óra) megeszek egy tányér főtt kaját. Ami itthon az ebéd.

Majd kb. 4 órakkor megint eszek, általában mehint egy tál főtt kaját.

Azután eszek valami kis kekszet, majd este 8 óra fele vacsorázok. Általában 2 szendvicset szoktam enni. És 10 ből 8 szor még este 11.kor is kimegyek meggeni egy szelet vajas kenyeret.

Szerintem ez nem kevés étel és mégsem hízok. Osztálytársaim a suliba már azon röhögnek hogy mennyit ezek... :)

Szerintetek ne is próbálkozzak mert ilyenek a génjeim, vagy van valami jó tanács a híznivágyóknak?

A helyesírási hibákért bocsi. Tudom hogy hosszú lett, de le kellett írjam. :)

2010. jún. 15. 22:11
1 2
 11/13 Cass90 ***** válasza:

Te jó ég... Hogy lehet ilyen tanácsokat adni, hogy egyen sok zsíros meg cukros ételt? Most még fiatal vagy, nem érzed azonnal ezeknek a hatását, de ha valaki ezt tartósan csinálja, nos... 30 éves korod után vagy még előtte simán lehetnek egészségügyi problémáid.

Elcsépelt szöveg lehet, de pld. sportolj, hátha rakódik rád egy kis izom :)

És az étrendedben azért legyen zöldség, gyümölcs, magvak, értékesebb tápanyagok is, hiszen nem csak az fontos, hogy mennyit eszel, hanem az is, hogy mit. Ez nem diéta - csak ésszerűbb megoldás mintha műkajákkal tömnéd magad...

2010. jún. 27. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:
1 hétig tarts nagyon-nagyon kemény diétát (nem hülyéskedek!), utána kezdj el megint normálisan edzeni. Ezután az egy hét után, a szerevezeted elraktároz ami csak lehet, szóval hízni fogsz :) Ne egyél húst-hússal meg cukros kajákat se, csak az egészségedet teszed tönkre. És persze sportolj, hogy izmosodj is.
2010. szept. 17. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:
edzeni=enni :D
2010. szept. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!