Furcsa kérdés, de beesett szemek?
Sziasztok!
Agyf*sz kérdés lesz, de: 5 hete sikeresen diétázom. Leadtam 5 kg-ot. Nagyon ijesztően "beesett" a szemem alja, úgymond karikás lett. Ez valami rossz jel, vagy ez az arc zsírpárnáiból való fogyás. Más is tapasztalt ilyet? Ha fogyás, miért nem a tokám ment le?
Nem én parázom túl, mások is észrevették. Nem éjszakázom, és nem koplalok.
Köszi!
Lehet, hogy valamilyen vitamin, tápanyag hiányzik a diétádból.
Amúgy természetes, hogy onnan is fogysz, de azért szerintem ettől nem kellene a szemednek beesettnek lennie, hacsak nem volt olyan akkor is, mielőtt meghíztál.
Szedek Aktivál multit, plusz 200 mg c-vitamint minden nap. Az tény, hogy keményen diétázom, és sokat mozgok. Nagyon rosszul néz ki, higgyétek el. Most dagadt is vagyok, meg kialvatlannak tűnő is.
Köszi amúgy, zöld kéz!
Utolsó vagyok, meg első is:D
Próbálkozz a reggeli/esti hideg vizes arcmosással (tisztítás után), hátha felfrissül az arcod kicsit tőle.
Jól alszom, 5-6 órát, de világ életemben ennyit aludtam, ennyi pihentet. Régen nem volt ilyenbeesett arcom. Nem is karikás, hanem "gödör lett" körülötte. És csak a szememnél...
Köszi a tippeket azért, rendesek vagytok.
Valószínű akkor ez lehet az ok. Ha nagyon megerőletetem magam, és kifordulok magamból, akkor is csak kb. 1,5 liter megy le. A túlsúlyos emberek sokszor esznek ivás helyett. napi 1,5 dl-ről 1,5 literig jutottam... :D
Nem gondoltam volna, hogy az látszik az arcon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!