Kicsit furcsa kérdés de mit gondoltok: Fogyó kúrázom és szerintetek ihatnék Coca Cola Zero-t? Xd
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 17:29
1/5 anonim válasza:
Nem csak azoknak nem kellene coca cólát és egyéb ilyen löttyöket innia akik fogyóznak.Én kb. 4hónapja leszoktam róla,vagyis majdnem.Nagyon ritkán iszok 1-1decit,de ennyi.
Ezek a löttyök tele vannak minden sz.rral amire a szervezetünknek szüksége sincs,de mi bevisszük szépen.
Fogyókúra alatt és egyébként is a legegészségesebb innivalók:víz,gyógytea,esetleg ízesített víz!
14/L
2/5 anonim válasza:
Zeroban nincs cukor, csak édesítő. Nem hizlal, csak egészségtelen.
3/5 anonim válasza:
Nem hizlal, visont a sok adalék, és méreg ami benne van csak felhalmozódik a szervezetben, ez meg nem segíti a fogyást. Akkor már centrifugáz le gyümölcsöket frissen, finom, élénkitő, és nem maraj szét savval. Az anyagcserét is gyorsítja. Ha beválalós vagy igyál zöldésglevet is. Pl nekem nagyon ízlik a répa narancsal. Így nincs olyan "zöld" íze.Csak annyit mondok, hogy megcsináltam a kólával a tejfog kísérletet. 2 dl fekete lötyibe raktam a fogat, és nem egész 2 np alatt teljesen eltünk. És súroltam vele wc-t illetve odaéget edényt, csak úgy ragyogott mind a kttó, mint korábban atiszítószetől soha. Na én akkor hagytam fe vele. El se mertem képzelbi mit csinálhatott odabent!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki :D
2009. szept. 2. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!