Furcsa kérdés, de hogyan tudnék hízni? Van valami jó "hízókúra"?
14 éves fiú vagyok. Mindig is vékony voltam, de most hirtelen nőttem (néhány hónap alatt) kb. 20 centit és csak 4-5 kilót híztam hozzá. Még leírni is borzasztó, de 180 centi vagyok és 53 kiló. El vagyok keseredve, mivel szerintem eleget eszek, és szeretek is enni. Mondjuk nem látszok 53-nak, hanem többnek (lehet hogy könnyebb csontozatom van), inkább csak a kezeim a nagyon vékonyak.
Amit egy hétköznap átlagosan eszek :
3 db : kb 10 cm átmérőjű pizza.
1 szelet csoki (változó hogy milyen (kitkat,boci, milka)
valalamikor egy zacskó chipset is megeszek.
mikor hazajövök a suliból, (13 óra) megeszek egy tányér főtt kaját. Ami itthon az ebéd.
Majd kb. 4 órakkor megint eszek, általában mehint egy tál főtt kaját.
Azután eszek valami kis kekszet, majd este 8 óra fele vacsorázok. Általában 2 szendvicset szoktam enni. És 10 ből 8 szor még este 11.kor is kimegyek meggeni egy szelet vajas kenyeret.
Szerintem ez nem kevés étel és mégsem hízok. Osztálytársaim a suliba már azon röhögnek hogy mennyit ezek... :)
Szerintetek ne is próbálkozzak mert ilyenek a génjeim, vagy van valami jó tanács a híznivágyóknak?
A helyesírási hibákért bocsi. Tudom hogy hosszú lett, de le kellett írjam. :)
Inkább este egyél sokat, főleg cukros, zsíros dolgokat! Sportolj keveset! Evés után legalább fél óráig ne mozogj! Ha ez nem segít, a génjeid miatt vagy sovány. De remélem segít, mert ha valaki túl sovány, az nem jó.
Nálam az a probléma, hogy túl kövér vagyok (180 cm; 120 kg). Pedig alig eszek valamit. Igaz nem tudok sokat mozogni, mert ülő munkát végzek, de szabadidőmben sokat biciglizek. Ez sem egészséges, de az sem.
Szevasz!
Ne egyél zsírt, az undorító! Zsíroskenyér az oké meg zsírban főt ételek, de zsírt enni.....
És csak mondom, hogy a zsír nem túl egészséges dolog.
Ha hízni akarsz, pofon egyszerü. Több kalóriát kell bevinned mint amit ledolgozol naponta.
A te esetedben, nyugodtan bevihetsz 3-4 ezer kalóriát, vagy akár többet is. A fehérje az egy nagyon fontos tényező a hízáshoz, persze ott inkább az izom hízik.
ezt az oldalt kell olvasgatni, érdemes.... remélem tudtam segíteni.
Ha már hízol, ne zsírba híz.
súlyzós edzés
bodybuilder.hu
ezen sok okosságot találsz.
Ha követed, akkor izomban gyarapodni fogsz. Nekem volt egy barátom, ő 21 évesen 192 cm volt, és 65 kiló, most meg 85. Igen, gyúrt.
Minőségi ételt egyél! Sok húst, rizst, rozskenyeret, zöldséget.. És kezdj el súlyzózni! Annak idején az én párom is ilyen volt, de ezzel az étrenddel, edzéssel és nagy akaraterővel felizmosodott 100kg-ra. Jó, most a sok munkája miatt abbahagyta, és visszament 85-re, de szép teste van.
Tessék testépíteni és sok fehérjét fogyasztani!
Előző vagyok.
Egyébként nem derül ki, hogy a főtt ételeid mennyi húst tartalmaznak. Lehet, hogy ott van a gond.
Helló!
Egyél nyugodtan bármit, ami jólesik, sültek, csoki, pizza stb...de mellette nem árt, ha sportolsz, mert így nem kifejezetten hízni, hanem erősödni fogsz! :)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!