Már mindent kipróbáltam de nem megy, mit csináljak?
169cm vagyok,54kg és 17/L
a fenekem lapos és pici szinte nincs is viszont 75/c-s melltartót hordok szóval nagy melleim vannak széles vállam,hátam és úszógumi a hasamon ami nem megy le bármit csinálok.napi 30-45 percet kocogok és norbi DVD-t csinálom minden nap keményen hasizom+fenék de semmi eredmény!szeretnék nagy és kerek feneket úgy hogy a hasam szép lapos legyen és a melleim kicsit kisebbek és formásak.mit tegyek?
Szeresd magadat és ne kritizáld.Örülj a nagy cicidnek és
sportol továbbra is.Senki sem tökéletes.
Kedves kérdező, még semmit sem próbáltál ki...
169 centi, 54 kiló nagy mellekkel, ebből nem jön ki az úszógumi. max 1-2 zsírpárnácska. Ezt azér mondom, mert a bnőm is 168/53, közepes cickókkal, de semmi hiba az alakjában.
de ha akarsz feszesedni, akkor a norbitornát cseréld le intenzívebb mozgásra. én azt mondom, kettlebell.
ezen adatok alapján a SUNAPOZÍTÍV tökéletes definícióját olvashatjuk
Ne legyél már HÜLYE VAGY!!!
Amúgy meg, legjobb lenne, ha lemennél egy konditerembe, fognál egy súlyzórudat, van 10 és van 20 kilós is, azt a nyakadba vennéd, és guggolásokat csinálnál, 3*15-20-at. (15-20 ismétlést, ha a rúd túl könnyű ehhez, akkor bátran tegyél rá annyi súlyt, amennyivel 15-20 ismétlést meg tudsz csinálni, és ezt 3-szor. (Mondjuk, ha elsőre megy vele 20, a 3-dikra meg 15, az tökéletes.) Lehet, hogy nem hiszed el nekem, de ettől iszonyat módon edződik a fenékizmod, combizmaid, és 15-20 kiló felett (mármint a válladon lévő súly) már a hasizom is dolgozik, hogy egyensúlyban tartson.
Helyes végrehajtás:
bodybuilder.hu - edzés - comb - guggolás. Itt még videoval is elmagyarázzák neked.
szerintem azért nem sikerül eltüntetni az "úszógumit" (bár én is elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan vészes lenne), mert statikus erősítő gyakorlatokat végzel, megszokták az izmaid és tojnak rá, hogy te mit akarsz. csinálj aerobic gyakorlatokat, ússzál, biciklizz, változatos legyen a mozgásod.
egyébként ajánlom Tracy Anderson videóit, sok fent van a youtube-on, van egy szuper táncos-tornás dvd-je, amiből itt van egy részlet (egyébként külföldről meg tudod rendelni vagy talán itt is kapható, amúgy meg letölthető, ha keresgélsz kicsit), elég nehéz, de a dvd-én elmagyarázza részletesen a koreográfiát, türelemmel meg kell tanulni és szuper.
http://www.youtube.com/watch?v=Qn_lx3Fj4Jk&feature=related&f..
Én elhiszem, hogy ez az ugribugri aerobic baromira bejövős a lányoknak, csak sajna tudományos tény, hogy nem ez a legjobb módja a zsírvesztésnek...
ha a norbiaerobic nem működött, akkor a táncaerobic jó lesz? nem, mert ugyanazt a terhelést rója a szervezetre. (meg a bicikli, a kocogás, séta stb) hosszú ideig tartó alacsony intenzitású (az, hiszen aerob munkavégzés történik) mozgásforma.
Anaerob jellegű edzésre lenne szükréged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!