10 nap -2ruhaméret, hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Ha naponta csak kávét iszom cukor nélkül és zöldséget meg kevés gyümit eszem és sok vizet meg 1órát trambulinozok és utána tornázom akkor mennyit fogyhatok?? Tudom hogy egészségtelen, csak konkrét választ várok!2010. jún. 15. 20:34
1/6 anonim válasza:
10 nap alatt akkor sem hiszem hogy sikerülne 2 ruhaméretet fogyni.márcsak azért sem mert a víz megy ki belőled a háj az megmarad. azt meg nem ecsetelem miért rossz ez, gondolom te is tudod :)
2/6 anonim válasza:
Ennyit biztosan nem.
Én betegség miatt nem ettem 10 napig (de semmit, csak ittam!), egy dekát sem fogytam, utána viszont már attól is híztam, ha csak ránéztem a kajára.
Nekem nem volt választásom. Neked van.
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom de most az nem izgat, am sem nagyon szoktam enni...most 8nap alatt fogytam egy ruhaméretet szal rem a következő 10napba sikerül mégegyet csak most többet fogok tornázni.
2010. jún. 15. 21:08
4/6 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
A fogyás először nagyon gyorsan megy, de utána piszok módon lelassul. Ne ringasd magas illúziókba, az első néhány napból nem szabad következtetni, a szervezeted szépen átáll egy sokkal lassabb anyagcserére
5/6 anonim válasza:
sok sikert hozzá.ha nem 10 akkor 20. de ne add fel :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) Kitartok:) de egyébként nem vettem még észre, hogy lelassult volna az anyagcserém:) Azért ha vlki tud, várnék tippeket, h h tartsam fent az anyagcserét, én a kávéra esküszöm, de biztos ennek is vannak hátulütői...
2010. jún. 16. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!