így lehetséges a súlytartás?
Figyelt kérdés
Pár napig enni mindenfélét, ami jól esik, nem figyelve a kalóriákat, aztán pár napig szigorú étrenddel? Nem vagyok kíváncsi, hogy ez mennyire nem egészséges, csak arra, hogy működőképes-e ez a módszer?2012. aug. 23. 10:12
1/7 anonim válasza:
Működni biztosan működik, de más kérdés hogy a lelkedet mennyire viseli meg, mert azért elég szar, hogy egyik nap eszel, másik nap nem.
2/7 A kérdező kommentje:
az én lelkemet az viseli meg, ha egyáltalán nem ehetnék egy hét folyamán azt, és annyit amennyi jól esik, ezért is vagyok kíváncsi arra, hogy belekezdjek-e.
2012. aug. 23. 10:43
3/7 anonim válasza:
Te tudod, de ha a hatásossága érdekel, hatásos.
4/7 anonim válasza:
Súlytartásban mindent lehet enni mértékkel, én is ezt teszem.
Nem tudom miért kell jojózni...
5/7 anonim válasza:
kérdésre válaszolva működik
amúgy meg hülyeség
6/7 anonim válasza:
elvileg hetente 2 csalónap és 5 normális diétás nap mellett megy a súlytartás... én még diétázom, de pont úgy jött ki a nyaram, hogy heti 2 mindentevősnap, és a súlyom tényleg nem változott, szóval működik. mondjuk mellette sportolok.
engem is megvisel lelkileg, hogy amíg nem akarok visszahízni, addig le kell mondani a gátlástalan nasizásról... az a kevés, ami beleférne, pl 1 csoki, a fél fogamra se lenne elég... ördögi kör.
20L
7/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, mintha magamat hallanám :) megkérdezhetem, hogy mit ettél/eszel a csalónapokon? ha nem publikus, küldd el üzenetben :)
2012. aug. 23. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!