Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 8 nap mulva nyaralas. Ez ido...

8 nap mulva nyaralas. Ez ido alatt megis hogy hasznaljam az almaecetet?

Figyelt kérdés
Most voltam vasarolni, es vettem almaecetet is. Megis hogyan hasznaljam? Az jo, ha asvanyvizbe ontom reggel, es utana eszem a szokasos reggeli piritosomat? Olyan "teljes kiorlesu" kenyer jo, ami nem fekete, hanem halvanybarna, es magvak latszanak benne?? Azt ehetem? Bocsi a sok kerdesert, de kezdo vagyok nagyon...Koszonom elore is a valaszaitokat!
2010. jún. 15. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Evés előtt fél órával, vagy negyeddel igyál egy pohár vizet (ásvány is jó), benne vagy 2 evőkanál almaecettel.

A színes kenyér jó, a fehérnél jobb, de nem feltétlenül a legjobb. Sokat csak malátával elszíneznek, és nem is teljes kiőrlésű. Ha az, azt ráírják, és nem is apróbetűvel, mert ezzel "kérkedni" szoktak a gyártók.

De a magvas kenyér már egy jobb választás mint a fehér kenyér, egyél azt.

2010. jún. 15. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
De a magvas al-teljes kiorlesu jo? Attol nem hizok meg?
2010. jún. 15. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden hizlal,amiben liszt és cukor van.Az lenne a legtutibb,ha nem ennél kenyeret,almaecettől meg ne várj csodát,női magazinban olvastam,hogy néhány hónap alatt lehet tőle pár centit karcsúsodni,de nem nyolc nap alatt.
2010. jún. 15. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
2010. jún. 16. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!