Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csajok mit tegyek, egyek,...

Csajok mit tegyek, egyek, hogy leadjak egy hónapon belül minimum 5 kilót?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 18:00
 1/2 anonim válasza:
nem vagyok csaj de ha gyorsan akarsz fogyni lehet hogy hülyeséget mondok de kezdj el Cardio egyzéseket vagy egyél napont a többeszer keveset olyan 8-10 alkalom ami jó de ne sokat egyél keveset lehet ezt fokozatosan is pl.: első nap minden evés 1,5 szelet vajas kenyér bár ez függ attol is hogy mennyit eszel amúgy jah plussz lehetőleg legközelebb olvass vissza pár oldalt már 2000 ilyen kérdés van nah szia
2010. jún. 15. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:
én most adtam le kevesebb mint egy honap alatt 5kgt.nem tettem semmi különöset sok vizet/ásványvizet ittam ebédeltem és reggeliztem rendesen bár kenyeret csak olyanhoz ettem amihez muszály délután este max gyümölcs joghurt.A lényeg h édesség kenyér szinte semmi és sok folyadék!!!
2010. jún. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!