Én is lehetek vékony?
Sportoljál.
A fogyókúra önmagában lószart sem ér. Csak sanyargatod magad és majd visszazabálod fél hónap alatt az egészet.
Nem fogyókúrázni kell, hanem megtervezni a diétádat. Felírni mennyi kalóriát viszel be, milyen adagokban, és milyen arányban. Lehetőleg kerüld a cukros ételeket, nehéz zsíros kajákat, üdítőket.
Szénhidrátból csak módjával (tészták, kenyér stb).
Amiből ehetsz sokat, azok a zöldségek, teljes kiőrlésű kenyerek, magvak, sovány húsok (csirkemell pl), hal. Gyümölcsök. Egyik legjobb pl a mediterrán étrend.
Emellett pedig szépen kezdd el a kardió mozgást. Változó intenzitású tréning, futás, úszás, napi fél óránál több magas intenzitású mozgásforma.
Genetikailag örökölted a duciságot, vagy a családban egészségtelenül kajáltok és nem mozog senki.
Megváltozhatsz de tenned kell érte sokat.
Az egyszerű fogyókúra ami szinte semennyire nem segít, csak magaddal cseszel ki.
Nem tudom hogyan nézel ki, de ha nem vagy az a finom kis törékeny tipus, akkor igaz, hogy önmagadhoz képest alakíthatsz magadon, de sosem leszel az a vékony kis könnyed alkat.
Érted gondolom.
#2 Nem étkezünk egészségtelenül. Én pl nem szeretem a cukrot, nem is eszek olyan dolgokat. Van a családban, aki fizikai munkát végez, de hasas.
Tehát ez elég fura. Nem tudom elképzelni, hogy a zsír öröklődne, inkább csak a hajlam hízásra, vagy mi. Remélem mozgás/megfelelő kaják mellett sikerül összehozni, aztán meg is tartani.
A zsír rajta marad az arcomon, vagy le fog menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!