Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így augusztus végére lefogyhatok?

Perfect02 kérdése:

Így augusztus végére lefogyhatok?

Figyelt kérdés
Lecsökkentettem a napi adagom max 1000kalóriára és heti 3x eljárok kangoora. Még mit tudok tenni?
2018. máj. 28. 17:25
 1/3 anonim válasza:
Hát mennyiről mennyire szeretnél lefogyni? Hány centi vagy? Fiú vagy lány? Az 1000 kalória kicsit kevésnek tűnik nekem egyelőre. Sportoláshoz még tudom mondani, hogy sétálj minden nap, esetleg tornázz videókra, vagy járj el úszni (ha van lehetőséged). Az a lényeg, hogy minden nap csinálj valamit, és sokkal hamarabb és egészségesebben fogsz fogyni!
2018. máj. 28. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt mondják 1400 kcal alá nem szabad menni, de valahogy nekem is az 1000 kcal körüli energiabevitel mellett mennek le a kilók... Igaz, nekem nem nagyon fér bele a rendszeres mozgás munka háztartás és gyerek mellett.

Szerintem heti 3 edzéssel, 1400 kcal átlaggal (inkább 7 napra viszonyítva átlagolj, bár celozd be a napi 1000-t, ne aggódj ha mégis egyszer egyszer több kívánat szerint - de ne nasi legyen a túllépés) simán lehet fogyni ideális heti fél 1 kilót hosszabb távon.

1000 kcal mellett gyorsan lemegy az elején pár kiló, de aztán a kihágásokkal majd a gyorsan leadott súly vissza is tér, talán ezért jobb a picivel több - ami aztán ha életmóddá válik, lehetőséget ad a súly hosszú távú megtartására!

Az edzés - főleg ha rendszeres, amúgy is formál is fogyaszt.

Ne csak a kalóriában gondolkozz viszont, hanem ételekben főként.

Az arányszabály; cukor, finomliszt - tilos. Sok zöldség, gyümölcs, tejtermékek, sovány húsok, hal, kevesebb keményítő/szénhidrát tartalmú kaják (rizs, krumpli) szoktak a győztes kombinációba tartozni (mindegyik diéta erről szól)

Mindenkinek megvan a saját kellemesen elfogadható módszere - én pl. nem vagyok éhes délelőtt, ezért nem is eszem kötelező tojást, vagy gyümölcsöt, nekem így válik be...

Tapasztalatam, és írják is a szakértők, hogy 20 nap után beszélhetünk az igazi fogyasrol, arról hogy ennyi idő kell a megalapozasrol. A kampányszerű - kezdeti lelkes koplalás csak árt, kötőszövet és izomzat, valamint anyagcsere bonyodalmakkal jár - sajnos ilyet is tapasztaltam :)

A legjobb a hosszú távú tervezés, alapszabályok kialakításával.

Én mindig lefogyok, ha betartok 2-3 hónapig mindent, aztán persze valami mindig beköszönt...

De legalább nem úszom el, csak a +/- 10-15% testsúlyom ingadozik évente :)

De én már "öreg" vagyok, negyven... :)

Azért az alapszabályok attól még működnek! :)

Hajrá és kitartás. 21 napig legyél hajthatatlan, a többi jön magától!

2018. máj. 29. 00:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom^^ egyebkent 150/46-47 jelenleg
2018. máj. 30. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!