82kgról augusztus végére lefogyhatok 70kg-ra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 18:46
3/11 anonim válasza:
Remélem igen, mert nekem is legalább ennyi a célom :-) Hajrá!!!
4/11 anonim válasza:
Én is 82 kiló vagyok. A nyár folyamán szeretnék lefogyni szintén 70-re. Ehhez a következőket tettem. Reggelire fél szelet rozskenyér egy szelet csirkemellsonkával, paradicsommal, 2 dl teával. Egész nap elcsócsálok egy teljes kiőrlésű bagettet (kb. 15 cm hosszú) és 3 liter vizet. 5 körül eszem levest, és fél adag csirkemellet grillezve salátával. 7-kor 15 km biciklizés jól megtépve. Este max egy alma, vagy egy kefír. Szerintetek lemennek így a kilók? Mert jelenleg nem fogytam semmit, pedig 2 hete csinálom.. :(
5/11 anonim válasza:
Kiválóan lefogyod vele az összes izmodat...
7/11 domani1325 válasza:
Szia. Lefogyhatsz, ajánlani tudom a 90 napos diétát.
8/11 anonim válasza:
én tavaly ilyenkor 90 kg voltam a 163 centis magasságomhoz. most 72-74 között mocorgok. Én is egy nyár alatt fogytam le, ugyh tapasztalatból állítom, hogy menni fog ;) Sok sikert!
9/11 anonim válasza:
simán, nem kell 90 napos diéta,meg minden nap óramű pontosan azt enni ami a papírra van írva, egy titka van, kevés kenyeret,zsemlét egyél., magyarán a szénhidrát bevételedet, próbáld minimálisra csökkenteni, és ne egyél cukros kajákat ennyi...:) ja és mozogj naponta azért valamennyit. sétálj ,biciglizz, ilyesmi.én így fogytam le 95kg-ról 76-ra 4 hónap alatt, hozzáteszem 176cm magas vagyok, ennél a magasságnál ez túlsúlynak számított
10/11 anonim válasza:
ez nm kérdés cs az hogy hogy :) nekem segített: zumba fittnes(ha gondolod írj megbeszéljük átküldöm vhogy )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!