Egy hónap alatt mennyit fogyhatok?
mondjuk 6-7 kilót... aztán 15öt hízol vissza...
ekkora súlyfelesleggel ne kezdj diétába orvosi segítség nélkül, mert rámehet az egészséged, mire tűrhető súlyra lefogysz. mindenképp keress fel egy dietetikust!
Üdv!
Én 118 kg voltam, ma már 89kg-ot mutat a mérleg. Még szeretnék fogyni 9 kg-ot.
Szerintem nyugodtan belekezdhetsz egyedül is, de nagy elhatározás kell és egy új életmód, a régivel fel kell hagynod.
A legfontosabb, hogy elsőként az agyadban rendezd el a dolgokat, mert minden ott fog eldőlni.
Ne 1 hónapra tervezz, hanem egy életre. Ezekkel az 1 hónapos tervekkel az a baj, hogy állandóan a mérleget fogod nézni és amit lefogysz gyorsan, azok hamar vissza is fognak szállni rád. Ráadásul, ha koplalsz,alig fogsz fogyni valamit, ráadásul kifogsz készülni és megint az evésbe menekülsz.
A legfontosabb a mozgás és a megfelelő étrend.
Én visszafogtam a szénhidrátokat,rizs és krumpli helyett köretként salátákat csináltam, különbőző formákban.
Legyen meg a napi 5 étkezésed, sokszor keveset egyél és legalább fél órát mozogj hozzá. Ha akarod segitek szivesen, privátban megbeszélhetjük. És tudd "ahol akarat van ott út is van!" sok szerencsét!
Nehogy elkezdj koplalni!! utána meg kb vissza is szeded sőt még többet is, hisz nem tudsz állandóan koplalni, egyszer úgyis kimerülsz..
napi 5* étkezés, normálisan, több zöldség-gyümölcs, kevesebb édesség, sok víz és kevés üdítő, és vmiféle mozgás, és meg lesz az eredménye
csak ki kell tartani mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!