Ugy is fogyhatok, ha csak 15-20 percet tudok vegig tornazni?
Valahogy el kell kezdeni. :) Természetes, hogy nem megy sok, most inkább a rendszeresség fontos és az, hogy vigyázz az ízületeidre. Ne terheld túl magad, és leld örömödet a mozgásban és minden sikerben. :)
A fogyáshoz az étkezés felét is hozzá kell tenni, a kalóriabázis oldalát érdemes legalább kezdetben látogatni.
Sok sikert!
Persze, még mozgás nélkül is menne, csak annak vannak hátrányai, így jó, hogy tornázol.
Az ilyen zsírégetés beindulása dumákra gondolsz? Ne foglalkozz vele. A kalóriaégetés az kalóriaégetés, pont mindegy, hogy mikor jön ki a zsírraktárakból az anyag, edzés közben vagy később. Így is, úgy is fogyni fogsz, ha deficitben vagy.
Hogyne fogynál! Lassan, fokozatosan emeld az adagot, az se baj, hogy ha hetente 5 perccel tudsz többet sportolni. A lényeg, h amit csinálsz azt élvezd, és keményen told meg :)
Sok kicsi sokra megy, és meglesz az eredménye, erősödsz és töbet fogsz bírni.
Kitartást!
Persze,a kaja a lényeg egyébként is .
Meg a sportot is el kell kezdeni valahol ,teljesen jó az a 20 perc,egyre nehezítsd majd intenzitásban,és / vagy súlyokban is teljesen jó lesz .
Én már régebb óta sportolok,de nagyjából csak a kardiót csináltam ,erősítést ritkábban.Most januártól feküdtem rá a súlyzós edzésre (+ saját testsúlyos) és nagyjából ennyit bírtam én is . Mostmár egy óra megy intenzíven,meg utána egy óra kardió . De ha valaki tavaly azt mondja,hogy én ennyit kibirok biztos kiröhögöm :D Úgyhogy ne add fel semmiképp .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!