Ha nem eszek semmit, csak iszok, de az ivásba beletartoznak a cukros üdítők, pl cola, lipton tea, akkor fogyhatok?
1 liter cola: 420 kalória
Fél kiló zöldséges csirkemell : 420 kalória
Nem tudom hogy a csepp agyadnak mondanak e esetleg valamit ezek az adatok, ha nem akkor igyad a sz araidat.
Nem fogsz fogyni. Amikor éhes leszel, akkor iszol, hogy legyen valami a gyomrodban. Simán lesz 4 liter, amit megiszol.
És rohadt éhes leszel, mert hirtelen beviszel egy csomó oldott cukrot, fellövi a holdig a cukrod, aztán lemegy a pincébe. Mivel leesett a cukrod és üres a gyomrod, éhes leszel mint állat.
Gondolj bele: egy újszülött se eszik egy falatot se, csak cukros "löttyöt" iszik, mégis megduplázza a súlyát fél év alatt. Csak az anyatejben van minden, hogy ne csak hízzon. Te csak hízni fogsz, miközben izmot veszítesz.
Akkor fogysz, ha kalóriadeficitben eszel, a fenti éppúgy lehet 500, mint 5000 kcal, mennyiség kérdése.
De átkozottul kellemetlen és egészségtelen ez, előnye pedig szerintem semmi.
Én pl igy voltam most, azzal a kivétellel, hogy cukros üdítőt nem ittam.
Csak smoothie-kat meg cukormentes innivalókat meg vizet.
Ma pont egy hete.
Mérekeztem hitelesített mérlegen 1 hete meg ma is, -5,6 kg.
És szuperül érzem magam, könnyebben kelek reggel, nem vagyok olyan nyomott.
Holnaptól feljebb viszem, eszek kb 400-500 kcal-t.
Az a gond az ilyen fogyással, hogy nem a zsírból fogytok b4zdki, hanem izomból. Izomra gyúrni meg nem tudtok, mert energiát nem visztek be. Szépen mutatnak ezek a számok, majd térjünk rá fél évvel később mi lett belőle...
Rá kéne már jönni, hogy a normális fogyás az a kalória helyes belövése, a több mozgás és a normálisabb táplálkozási szokás együttesével érhető el. Nem koplalással meg nem csodabogyókkal. F4sz0m megáll....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!